Hayirlisii Bir batil inanisla cevremdekiler surekli sacini kestirme bebegin omru kisa olur diyorlar. Hic inanmasam da vesvese oluyor icime help me..
Dilekcelik Hayirlisii valla canım ben ikinci doğumumu yaptım 4 gün oldu ikisindede kestiremedim ilk kızımda doktor kıl köklerinden bile besin alıyorlar sen bilirsin dedi kestiremedim bende şimdi 40im çıkınca hem kestirip hem boyaticam
guler27smsk_ Hayirlisii yk cnm ne alaka ya bende kestirdim ve boyadım ikinciye hamileyim öyle düşünme ne o ya bayıl inanc
espalp Hayirlisii ben 7+3’tüm kestirdim 🤷♀️ Tıbbi bi dayanağı yok bence. Saçlarım şimdi çok daha sağlıklı iyi ki kestirmişim😂
Aysingeldiislerdegisti Dilekcelik o zaman tırnaklarımızı da kesmeyelim kıllarımızıda almayalım sonuçta hepsi keratin bir vucud bebek gibi vir mucizenin altından kalkıyorda bir saçla bebeğe mi yetişemiyor duyduğum en saçma şey.
Brcum10 Boyamak sakıncalı da kestirilebilir cnm bende kestiricem bi kaç ay sonra bu şekilde Doğum yapamam. Arkadaşımda hamile o da kestirdi
Sima Hayirlisii Batıl inançtan başka bir şey değil bence 20. haftamda kestirmiştim 36 oldum hala kestirmeyi düşünüyorum.
Aysingeldiislerdegisti Hayirlisii o vesvese allaha şitk koşmaya kadar hider biz allahın verdiği cabın nefes sayısında nasıl bir tasarrufa sahip olabiliriz ki saç kestirerek hemde kim söylerse ona bunu ilet senin bu inanışın allaha şirk koşmaktır de tehlikeli inanışlar.
Dilekcelik Aysingeldiislerdegisti ayrıca ben soran arkadaşa uyguladığını söyledim sadece siz zaten kendi cevabınızı vermişsiniz ve benim görüşümüze saygı duymanız lazım herkesin kendi görüşü farklı tırnaklarını kesme diyen mi oldu sana
Dilekcelik Aysingeldiislerdegisti bende doktor değilim bana ole söylendi ben ole yaptım ve bu benim 2. Doğumum 4 günlük daha bebeğim ilk kızımı 17 yaşında doğurdum çocuk aklıyla uygulamışım demekki bu hamileligimdede psikolojikmen inanmış olabilirim
Nursemomm Hayirlisii ay bi bitmiyolar ben hamileyken kestirdem de saçıma pakette attırdım hçte bşey olmaz inanma
Ayesray Hayirlisii verdiği bir canın ömrünü saçla mı kısıtlıcak Rabbim tamamen batıl inanç ben kestirdim şahsen saçma geliyo bu tarz şeyler bana
Gulsah7171 Hayirlisii ben kestirdim. Evladımın ömrünü Rabbim veriyo benim saçım değil sende inanma öyle şeylere
Mlssa Hayirlisii Aynı durum bende de var 😃 asla inanmıyorum hurafe tabiki ama saçımı uzatmak istiyordum biraz bahanem oldu gibi bişeyy içten içe 😃😃
MelekAnnesi52 Hayirlisii bebeğin ömrünü şacimiz mi veriyor tövbe estağfurullah 🙏 35+5 im yarısından çoğunu kestirdim geçen gün bana da niye kestirdin böyle olduğunu bilmiyor muydun diyenler oldu duymuştum ama önemsemedim dedim geçtim 😁😀