Emine-07 Kızlar varmı beğendiğiniz ürünler neler yapacaksınız ben instramda tatlitelaslarorgnzsyn diye sayfadan memnun kaldım
Deletedmom133 Emine-07 kolanya ve çikolata yaptım birde açacak magnet 40 mevlidundede lokum kutularım var şerbet dagitcagim yeterli 🥰🥰🥰🥰
Atlarlayasayan Emine-07 ben arkadaşıma kapı süsü yaptırdım sadece bir de pastaneden çikolata yaptırdım yeter o kadar sanki düğünmüş gibi her yeri süslemek bana çok anlamsız geliyor
Emine-07 defne55 bende makrume anahtarlık mı yapsam kendim diyorum birde tohumlar moda tohummu versem hediye diyorum
Crescent96 Ben instagramda nişanımda düğünümdede tercih etmiştim kokostepsimagnet sayfasından yaptıracagım kapı süsünü dağıtmalık hediyeliklerini çok ilgili bir bayan bicok tanıdığımda ona yaptırmıştı tavsiye ederm
Emine-07 Senaben köpek maması kedi maması güzel fikir..ama hastaneye götürülmez diye düşünüyorum sanki çocuklar falan okumayı bilmeyenler yer falan diye korkarım 😂
Senaben Emine-07 yok ya oyle bi kitle gelmeyecek bize:) cocuklar da yemez herhalde ozel etiket basacagiz ustune
Senaben Emine-07 valla dogum gunu aile arasinda olur hele o zamanlar gelsin de. Bu plani degistiremem artik kafaya koydum:)