Niluferrmeric7 Bende hamile oldugunu cok erken ogrenenlerdenim sabirsizlikla adetime 6gun kala kan verdim ve degerim 7.2 cikmisti.simdi 5+2 de kesemizi gorduk allhin izniyle sali gunu 7+3 olucaz ozmanda kalp atislarini duymaya gidivez isalh 😊😊😊
Aleyna12 Tazecikannecik çok erken değil mi nasıl hamile olduğun anlaşıldı ki ? erken mi öğrendin nasıl oldu anlatabilir misin? Belirtilerin filan mı vardı ?
Tazecikannecik Aleyna12 2+5 de öğrendim. Kasık ağrım vardı. Hissettim gittim kan verdim çıktı. 2+5 de betagch 8,.5 çıktı 3+1 de 90,6 çıktı. Cuma günü de ilk kontrole gideceğim
Tazecikannecik Reyhann93 ilk 2+5 de kan verdim betahcg 8.5 çıktı sonra sonra 3+1 de kan verdim 90.6 çıktı. Cuma günü de ilk kontrollüme gideceğim
Reyhann93 Tazecikannecik maşallah çok erken farketmişsiniz benimde sol kasıkta ağrı var yarın 3+2 gösteriyor sabah erken gebelik yapicam
Hamd_olsun Arkadaşlar adetime 5 gün var yumurtlamanın üzerinden 10 gün geçti. Ovülasyon testi yaptım https://imgyukle.com/i/kpOrbb Böyle çıktı. Gebelik varmı diye baktım negatif. Sizce bu yumurtlama mı?
Asli-teberik Asliitncr biraz daha bekle canım benimde geç göründü canını sıkma ☺️☺️ Ben de şuan 8 haftalığım