Minikmucizem_ Mervesbaby sali gunu randevum var doktor cagirmisti ama gorurmuyuz bilmiyorum kalp atisin 6+2 oluyoruz o zaman
Mervesbaby Minikmucizem_ hayırlısı duyarsanız duyarsınız duymazsanız acele etmeyin benim doktorum 7-8 haftaları öneriyor karından kalp atışı için aile duramazsa tedirgin olmasın diye. Alttan muayeneyi tercih etmiyorum ben zaten.
Mervesbaby pelintugra duyacağız Allah’ın izniyle 🙏🏻🧿🦋 hiç aceleye gerek yok duyulmayınca anne telaşlanmasın diye genelde doktorlar 8. Haftayı bile öneriyor. Ama istenirse alttan muayenede 6. Haftanın içindeyken bile duyulabiliyor :) ben acele etmeyeceğim allttan muayene de hiç yaptırmadım acıkcası Bebek varken.
pelintugra Mervesbaby Aynen bende altan istemiyorum o yüzden biraz geç gidiyorum geç olsun güç olmasın 😍
Tazeanne0134 Mervesbaby alttan baktirmayin benim komşum ilk bebeğini alttan baktırdıktan sonra kaybetti
Reyhann93 Bende bir şey sorabilirmiyim yarın adete 3 gün kalmış oluyo erken gebelik yapsam çıkar mı acaba
Minikmucizem_ Reyhann93 cikar bence varsa silikte olsa ciksr bende adet gunumde erken gebelik testiyle yapyim koyu cikti seninki belki biraz silik cikar varsa eger
Hamd_olsun Reyhann93 Test yaparsan merak ediyorum sonucu yazarmısın benim daha 5 gün var bende yapsam mı diye düşünüyorum 🤔
Tazeanne0134 Tugbacan 5.haftada keseyi gördük 7.haftada kalp atışlarını dinledik çok güzel bi duygu Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah kızlar ben şuanda 8+5 haftalık hamileyim ilk 3-4 ay dikkat edilmesi gereken zamanlar aman dikkat kasık ağrısı bel ağrısı mide bulantısı kusma 1 aydan sonra başlıyor ama kişiden kişiye de değişir hala bulantım oluyor
Tazeanne0134 Mervesbaby benim ilk b-hcg 77.1 'di ama 10 gün sonra 17.894 dü ama tek kalp atışı vardı benim
Minikmucizem_ Tazeanne0134 alttan bakmanin hicbir riski yok olsa zaten yillarca okuyn doktorlar onu onermezler. Bazi durumlarda bakilmak zorunda kese gorunmuyosa dis gebelik tehditi varsa vajinal muayene yapilmak zorunda
Minyonik Merhaba hanımlar , bir doktora göre değerlerime bakarak şuan 5+5 oldum başka bi doktorun ultrasona bakarak demesine göre 7 haftalık oldum böyle bir durum yaşayan var mı aranızda?
Minyonik Minikmucizem_ adet tarihine göre 7+2 olması lazım ama şöyle bişey var ben ne zaman çatladığımı falan biliyorum ovulasyon testi kullandım ona bakarakta şuan 5+5 teyim kafam çok karışık doktor şuan İçin kötü bişey söylemek istemiyorum dedi muhtemelen boş gebelikten suphelendi daha önce bir düşük yaşadım ikinci gebeliğim bu ve 4.haftalarda lekelenmem oldu ilaç kullanıyorum kese 15milimdi hiçbir şey göremedi kesenin içinde
Aleyna12 Tazecikannecik çok erken değil mi nasıl hamile olduğun anlaşıldı ki ? erken mi öğrendin nasıl oldu anlatabilir misin? Belirtilerin filan mı vardı ?
Sevatsibel Mervesbaby ben de 6+4 üm. Keseyi 5. Haftada gördük. Haftaya da kalp atışı için çağırdı doktor.
Minikmucizem_ Minyonik kotu dusunme sen yinede. Benimde ilk gebeligim kalp atimi olusmadigi icin kurtajla sonlandirildi. Ama hep pozitif dusunuyorum kotu fikirleri aklima getirmek istemiyorum
Tazeanne0134 Minyonik benimki de son adet tarihimden hesaplayınca 10+1 oluyor ama yumurtlama geç olduğu için 8+5 kuzum son adet tarihim 12 nisan 22 nisanda yumurtlama olmuş galiba öyle dedi doktor çok takma kafana kuzum
Reyhann93 Hamd_olsun yarın sabah yapicam erken gebelik testi sonucu paylaşırım bu sabah sancıyla uyandım ve sol tarafta ağrım var normalde ağrılı adet hiç olmam 4 gün var şuan