Fatos2121 Merhaba kızlar aranızda doktor tavsiyesi ile kas gevşetici kullanan var mı çok kötüyüm kulak ağrım var geceleri uyuyamıyorum yüzüm ve kulağımın arkasına sürmek istiyorum ama korkuyorum kullanan varsa lütfen yardımcı olur musunuz 😔🙏🏻
Kivilipastaa Fatos2121 canım kulak agrısı için kas gevşetici kullanılmaz ilk kez duyuyorum doktora git bence sana antibiyotik verebilir
Fatos2121 Kivilipastaa kulağımın arka kısmı ağrıyo canım doktora gittim zarında bişey yok diyor o kadar çok ağrıyorki geceleri 1 dakika uyuyamıyorum sancı yapıyor resmen antibiyotik verdi kullandım geçmedi ağrı kesici kullandım geçmedi geçmiyor😔😔😔😔
Ckyert Fatos2121 başka bir doktora gidin kas gevsetici olmaz damla flan verirler blki enfeksiyon varsa da kas gevseticinin hiç bir faydası olmaz
Fatos2121 Kivilipastaa bilmiyorum ama dişim ağrımıyor kulak arkası ve iç kısmı ama temizlettirmek mantıklı çok teşekkür ederim
Handeyldz01 Kulağını temizlettir vakum gibi çeken bi alet var rahatlatır temiz diye düşünme cidden tahmin edemezsin çıkanı
Handeyldz01 Fatos2121 kulak burun Boğaz’da var acilde bilmiyorum ama kulak agrısı hiç çekilmez Boğaz’a vuruyor kendimden biliyorum allah yardım etsin canım