BayramzlemFirat Kızlar çok afedersiniz merak ettiğim için sormak istedim normal doğum yapınca dikiş oluyo ya alttan onu kuru tutun diyolar ama belli bi süre adet olur gibi kan geliyo nasıl temiz tutulcak ve dikişler iyileşicek acaba💁💁??
MiracAlpinveUmutunAnnesi BayramzlemFirat bana kuru tut dememislerdi canim hatta dogumun ertesi gunu dusa girdim zaten tentürdiyot veriyoalr pansuman yapiyosun tabiki dikislerin düsmesi iyilesmesi zaman alıyo 😊
Esraabrklu BayramzlemFirat bende merak ediyorum o dikişler ağrımıyor mu ya normalde bi yerimiz kanasa hemen ay oy ederiz ona nasl dayaniliyor bilmiyomki
Lidya BayramzlemFirat Dikiş ağrısını yine iyi,bebek memey emerken öyle bir acıtıyorki emzirmek istemiyorsun,ağlıyorsun acıdan,ama vajinadaki dikişten ağladığımı hatırlamıyorum
BayramzlemFirat MiracAlpinveUmutunAnnesi acaba çok acıyo mu ya korkmaya başladım artıkta bi de şu ıkınma isteği geldiğini nasıl anlıyoruz acaba
MiracAlpinveUmutunAnnesi BayramzlemFirat korkma canim aciyo ama bebegini gordukce onun bile acisi tatli geliyo doguma girdiginde sana herseyi soyliyolar zaten ozel hastanede yapmistim dogumu ben cok memnun kalmstim devlette dogum nasil bilmiyorum ama sancin bi geliyo bi gidiyo sancin geldiginde ıkınıyosun vucut zaten sana uyari veriyo sanci geldiginde hemen ıkınmada arkasindan geliyo . cok korkuyodum bende Rabbim bana yardim etti hastaneye kontrole gittigimde acilmam oldugunu farketti doktorum yatisa aldilar suni sanci verdiler 3 saate yakin sancincektim ve sonunda oğlumu kucagima aldim oyuzden hic korkma canim Rabbim kolaylik veriyo
BayramzlemFirat MiracAlpinveUmutunAnnesi inşaAllah canım ya kolay olurda bende çok normal doğum istiyorum ama bakalım
MiracAlpinveUmutunAnnesi Esraabrklu dikisler tabiki agriyo zorlaniyosun oturamiyosun bebegimi oturarak zor emziriyodum ben ama gecti vucudum yenilendi dogumdan sonra vucut rengim degisti bembeyaz oldum 😌
MiracAlpinveUmutunAnnesi BayramzlemFirat kesinlikl sanciyi gordugunde vazgecme normal dogumdan canm en iyisi normal dogum bi sıkıntı yoksa insallah Rabbim yardimcin olsun
MiracAlpinveUmutunAnnesi BayramzlemFirat insallaah sagsaglim alirsin kucagina cinsiyeti ne isim ne dusundunuz 😊
MiracAlpinveUmutunAnnesi BayramzlemFirat benim 40ım e gun sonra cikiyo dikislerim daha yeni dustu oturuken acima hafif sekilde 25 gun kadar devam etti ama kisiden kisiye degisiyomus
BayramzlemFirat Lidya evet ya meme uçlarım şimdiden harita gibi oldu baya yarıldı acımıyo ama çok korktum öyle görünce krem sürsem fayda edermii😳
BayramzlemFirat MiracAlpinveUmutunAnnesi bebekle rahat ilgileniliyo en azından sezeryandan iyidir yine o kadar ağrıya katlanıcaz artık 😳
Lidya BayramzlemFirat son zamanlarındaysan eğer lansinoh kullanmaya başla zaten valla öyle bi çekeliyorlarki memeyi nasıl kopmuyor hayret 😪 bide bunun dişi çıkınca memeyi ısırması var,kan fışkırıyodu valla