• Gebelik
  • Doğurmak istiyorum artık sancım vaaar😓

Ass-46 Allah yardımcın olsun canım bi nefeste kurtarsın inşallah. Evladını sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin ☺

Ass-46 ayyy Allah kolaylık versin canım inşaşlah bi avazda kucağına al biz de doğum hikayeni okuyalım 🙏 ılık duşa gir müzik dinle merdiven in çık squat yap.Hiç birini denemedim ilk hamileliğim ve 20.haftamdayım ama çok okudum inşallah işe yarar🙏

Ass-46 sancılarını egzersizlerle karşıla bol yürüyüş yap hiç oturma gerçekden faydasını görürsün sancını hafifletmek için sıcak duş yapabilirsin hastaneye erkenden gitme habire alttan bakarlar olabildiğince evde karşılamaya çalış allahım sabrını verir sağlıcakla kucağına al inşallah ❤️🙏🏻

Ass-46 Allah yardımcın olsun canım 39+2’yim hiç sancım yok canım😔 bana da dua et nolur sağlıkla kavuşayım bebeğime kolaylıkla

M-Ali canım yürüyüş yapıyorum ama yok

Cansn arada geliyor batma gibi alta baskı yapıyor

Bebekiimm123 ederim canım İnşallah güzel bir Doğumumuz olur sanada erken bende öyleydim ama çok zor bir durum başına gelen bilir açıklık tam olsada doğursam diye can atıyorum ama yok

Ass-46 insan öyle strese giriyor ki canım birde sancılar arada giriyor ama nst’de çıkmıyor daha çok üzülüyor ve yapmadığım bir şey kalmadı inan 😔