Arkadaşlar Merhabalar çok şükür bende normal Doğum ile kızımı kucağıma aldım.🙏🏼
Çok zorlu bir süreçti ama herşeye rağmen iyi ki normal Doğum 🙏🏼🙏🏼 16 Haziran Pazar günü 40 haftamız doluyordu ama o güne kadar hiç bir belirti olmamıştı o gün sabaha karşı 5 gibi nişanım geldi ve beraberinde agrılarım başladı ama tabiki ha deyince doğurmadım o gün neredeyse iki,üç gün sancımı gece gündüz çektim.Bebeğimin kanala girmesi biraz uzun sürdü.18 Haziran Salı günü agrılarım iyice arttı sabah saat altıda anneme gittim bir süre orada çektim agrımı annem çok yardımcı oldu hakkını ödeyemem agrılarım geldikçe yürüdüm annem sırtımı ovdu,ılık duş aldım vs.Daha sonra sancılarım akşam üstü 17.00 a dogru bes dk da bire düştü kalktık hastaneye gittik ebe muayene etti Doğum başlamış açıklığın 3 cnn herşey normal gece Doğum bitmiş olur dedi.İlk etapta agrılarım şiddetli değildi ama zaman ilerledikçe akıl almaz şekilde çoğaldı zor bir Doğum yaptım açıkcası çok uzun sürdü.Çok yalvardım ebelere yardım etsinler diye.Ikınamadım korkuyla agrıyla başaramadım onu bıle ama Doğum başlayınca Allah kuvvetini veriyormuş.Çatala yatırdıklarında yapamadığım ıkınmayı sancılarım geçsin diye yatağın basında sağ sol yaparken yaptım neredeyse ayakta doğuracaktım siz düşünün son anda eve ıkınmamı tutmamı Doğumun başladığımı söyledi.Ama saat gece yarısı 02.40 falan olmuştu.Epey acı çektim.02.45 de Doğuma girdim 02.50 de Bebeğim çoktan olmuştu.Onu görünce bütün acılarım agrılarım dindi.Allahım herkese kolay Doğum versın hiç kimseyi o yolda eğlemesin inşallah 🙏🏼🙏🏼😍❤️