Zeyneb4735 Kızlar çamaşırları hem güzel koksun hemn de organik deterjan olsun istiyorum 🥰🦋 siz ne önerirsiniz ?
Gamzelianne34 Zeyneb4735 bence kokmasin koku olmasi iyi degil :) boron kullanabilirsiniz bebek icin ideal yildizli urun listesinde suan bebekler icin muhendisinoglu sayfasinda 👍
ikimelekannesi___ Zeyneb4735 gittiğim alışveriş merkezinde ihtiyaçlarımızı alırken bebek deterjanı için dalan doğal granul sabun almamizi önerdiler bizde aldık daha kullanmadım ama iyi olduğunu düşünüyorum
Mlssa Zeyneb4735 Dalan roxy kullanıyor çevremdekiler sanırım ben de alıcam ya da UniBaby sıvı deterjan.Kararsızım☺️
Mirc Gamzelianne34 ben normalde boronu kendi kiyafetlerrimiz icin kullaniyorum uzun zamandir bebegim icin deterjan ariyorum boronla yikanabilir mi
Nhrnhr Green clean bebekler icin ozel deterjani var , hic bir kimyasal icermiyor , icerisinde lavanta yagi bulundugu icin cok asiri olmamakla birlikte guzelde kokuyor
mervedinc Beyaz sabunu rendeleyip çamaşırları makineyi koyduktan sonra çamaşırların üstüne döküyorum daha sağlıklı geliyor bana
SerminMutlu Zeyneb4735 organik bebek deterjanlari kokusuz olur koku bebek icin iyi degil cok koksun istiyorsaniz utulerken veya dolabina bebek kokusu koyabilirsiniz 🙏 minoris baby kullaniyorum cok memnunum 👍
Sengulkrgz Zeyneb4735 Kokmamasi lazkm zaten cocugu astim hastasi yapmanjn alemi yok biz kokmasin diye iki kere durluyoruz yani...Bu konuda bence sizde oyle yapjn🤗