Kubrasnyrt Kizlar 4 5 haftalik hamileyim kasik agrilari oluyo arada bir normal mi sizce korkuyorum bisey olur diye :/ birde ayakta calisiyorum magazada kotu etkiler mi sizce
masalsii Kubrasnyrt benimde belim alt karnım kasıklarım çok ağrıyor sürekli hatta uzun süre yürüyemiyorum doktor normal oldugunu rahim genişlediği için oldugunu söyledi
Beyzanur_02 Kubrasnyrt canım bende 5+3 haftalık hamileyim benimde kasık agrım cok oluyor özellikle ayakta kalınca oluyor normalmiş bu agrılar rahim genişliyormuş bebek kendine yer açıyormuş ama fazla ayakta kalmamanı tavsiye ederim
Burcu77 Kubrasnyrt Korkma canim kanama ve uzun sureli agrin olmadigi surece sorun olmaz baslarda benimde oyle agrilarim oluyordu adet agrisi gibiydi sonralari azalıyor 🤭
Kubrasnyrt Beyzanur_02 lcw da calisiyorum canim ya ne kadar yogun oldugunu tahmin edersin dikkatsizligimden dolayi bisey olur diye korkuyorum yoneticimle paylasacagim bakalim
Kubrasnyrt masalsii rabbim saglikli gebelik nasip etsin insallah :) saglkla alirsin bebisini kucagina
masalsii Kubrasnyrt inşallah canım sende🙏🏻 Son dönemlerde düşükler vs daha çok oluyor eskiye göre kendini çok yorma en azından evine geldiğinde uzan dinlen bi süre ağır işler yapma 🤰
Kubrasnyrt masalsii sagol canim elimden geldigince cok yormamaya calsiyorum kendimi ama lcw da calisiyorum ayaktayim gun boyu o yuzden bisey olur diye korkuyorum
masalsii Kubrasnyrt gönlünü ferah tut inşallah birşey olmaz ben henüz keseyi bebişş görmeye kontrole gitmedim kan değerlerim düzenli artışına baktım bu hafta perşembe gidicem ilk kez umarım sağlıklıdır bebegim benimledir 🙏🏻
Kubrasnyrt masalsii rabbim saglikla kucaginada almayi nasip etsin canim benim insallah bebeklerimiz bizimledir 🤗🤗
Mlkanns2 Kubrasnyrt bende dün aynı konuyu açtım canım inşallah bir şey yoktur bende kanka falan yok diye biraz rahatim hemen geçer inşallah agrilarimiz hayırli olsun bebişin:-)
Kubrasnyrt Mlkanns2 tesekkur ederim seninde hayirli olsun canim benim saglikla kucagina alirsin insallah bebisini 🤗
sevval55 Kubrasnyrt normal canım ben 8. Haftaya geldim geçti artık kasık agrlarım rahminiz büyüyor ondan
Kubrasnyrt sevval55 cok tesekkur ederim ya rahatladim :) cok siddetli degil zaten hafif agrilar oluyo sadece :) seninde hayirli olsun bebisin saglikla kucagina alirsin insallah 🤗