PrenssAnnesiiii 32haftalık oldum bugün dünden bu yana karnım çok sertleşiyor erken doğum riskim var böyle olan varmı🙁
guler27smsk_ PrenssAnnesiiii cnm bende de oluyor öyle doktora gittiğimde geçen hafta söyledim bunu dedi ki nst de çıkmış kasılman bebeğin daha erken doğabilir hazırlıklı ol
bebekteyaparimkariyerde PrenssAnnesiiii benimde o haftalarda çok sık sertleşiyordu gittikçe çoğaldı sıklığı şuan 35haftalığız çok geçen gafta nstde sadece hazırlık sancıları çıktı düzenli sancı yoktu düzenli olmayan en yüksek 40olan sancılar.oyüzden her söylenene aldanma doktoruna git nstye bağlasın
Nil_19 PrenssAnnesiiii Benimde oluyor canım günde 10-15 kez ama doktor 10 dk da bir olmuyorsa sıkıntı değil dedi
Arbie PrenssAnnesiiii bende 29. Haftamda karnım sürekli sertleşiyor canım acıyor diye acıle gittim nst sonucumda düzenli sancılarım çıktı 80 leri geçen hemde🙈bir gece hastanede yattım sancımı durdurdular uzun uğraş sonucu eve geldim çünkü orda çok fazla psikolojim bozuldu🙈🙈
PrenssAnnesiiii guler27smsk_ ya bende acile gtsemmi acaba korkmaya başladım dünden beri çok sık ve can yakıcı
guler27smsk_ guler27smsk_ korkma cnm bnm ki 30 haftadan başladı rahim Doğuma hazirlaniyor bak hala doğurmadım ben rahat ol 😂
Elifserdar Dilan1636 canım doktoruna söyle istersen benim de öyle belirtiler vardı erken doğum riskiymiş
OzgeSrc PrenssAnnesiiii Benimde cok oluyor korkuyorum bebek bi tarafta toplaniyor karnim tas gibi oluyor doktora sordum hic nst'ye falan almadi normal bunlar dedi magnezyum yazdi blmiyorum insallah erken dogum riski falan degildir benm haftam dsha cok kucuk 26 :/
PrenssAnnesiiii OzgeSrc normal değil canm alması gerekti haftan küçük benmde o haftalarda başladı 21de başladı 25lerde çoğaldı erken doğum riskm var benm
Zeynep7777777 PrenssAnnesiiii canım bendede oluyo bazı günlerde daha sık oluyo😔 sen magnezyum kullanıyomusun
Zeynep7777777 PrenssAnnesiiii benim magnezyum 2 ye çıkardı ama baktınki sıklaşıyo çok git yine seni hemen yatırıyolar serum falan iyi gelir belki