Kızlar öncelikle uzun olacak hakkınızı helal edin 🤗 çift yumurta ikizlerimle hikayemi anlatıyorum öncelikle sezeryandan korkanlar okusun lütfen ben ki korkak ödlek Bi insanım onu başardım hepiniz yapabilirsiniz 😎 bir hafta öncesinde lavaboya gittiğimde beyaz sümüksü kan gördüm hastaneye gittim 1.cm açılma var dedi ebe nst de sancılar almış başını gidiyordu ama ben hiç bişey hissetmedim çocuklar Arabi toplanıyordu sadece hemen yatış verildi iğne serum hap fitil Allah ne verdiyse iki gün boyunca ama ben serum dan davul gibi oldum eve gönderdiler öksürük tuttu bu sefer beni ama zaten yer kalmayan karnımda öksürünce kaburga batma ları bebek hareketleri siz düşünün çok ağrım oldu ertesi gün bidaha doktora gittim açılma aynıydı gögüs doktoruna sevketti oda enfeksiyon falan filan derken bir poşet ilaçla eve geldim iki gün hepsini kullandım çünkü öksürük canımı yakıyordu midemin yanmasını tarif edemicrm ilaçlar agır geldi çünkü. Neyse sabah uyandım öksürük var ama hafiflemişti biraz oyalandıktan sonra kasıklarım hafif agrı giriyordu ama çok önemli bişey değildi öksürükten diye düşündüm sonra zaman ilerledikçe Bi belim agırıyor Bi kasıgım agırıyor çok süründürücü agrı değildi eşim Bi gidelim dedi ama ben gerek yok normal artık yalancı ağrılardır dedim uzandım bütün gün gece 10 gibi yataga girdim uyumuşum ama yarım saatte Bi agrı beni yokluyor ben uykusuzluktan o kadarda çok canım yanmadıgından geri uyuyordum ve saat 12 gibi 2 dk dabir giren önce belime sonra kasıklarıma vuran müthiş agrılar hissetmeye başladım uyandım eşim zaten panik noldu falan dedi lavaboya gidicem dedim belki gaz falan diye yok dk tutuyorum gayet düzenli sık geliyor eşime anlattım anneme söyledim çıktık hastaneye gittik ama ben ağrıdan sezeryan falan düşünemiyorum belim kırılacak gibi oluyordu hastanede eve baktı alttan 2cm açılma rahim yumuşamış dogum başlamış dedi ee nolcak falan derken nst ye bağladılar tabi hemşire nst kağıdını bi türlü yerleştiremedi hep yanlış çekti ben kızınca başında durarak çekti 1 saat nst yüzünden ağrı çektim 🤷♀️ doktoruma sonucu atınca hemen hazırlayın geliyorum demiş bende zaten 1 haftadır ishal mide bulantısı vardı kızlar buda belirtiymiş yeni öğrendim! Lavabodan çıkınca hemşireler her biri Bi yandan hazırladı sedye geldi üstüne çıktım ama annemin eşimin gözlerine bakamıyorum ikisidr dolu dolu bakarsam ağlıcam eşim yukarı kadar arkamdan geldi annemin yanına dön bişey olur dedim dinlemedi sonra buz gibi yere girmeye başladık aşırı derecede soguktu ama korkulacak bişey yok bunda bence eşime kapılar kapandı hemen duygusallıktan çıktım sancım çok fazla vardı doktorumu görünce rahatladım ne zaman yemek yedin falan diye sorular soruyorlar kolumu falan bağladılar sonra önüme önlük geldi hep yukarıda ışıktan görünüyor dedikleri oluyordu ben baktım pek bişey anlamadım bu arada doktorum buz gibi bişeyi vücuduma sürdü anestezi uzmanı ağzıma maskeyi koydu derin nefes al dedi ve ben finish 😂 uyandığımda bel ağrımı karın ağrımı hissettim yada narkoz etkisinden hala emin olamıyorum annemin sesini duyuyordum kızım sende bebeklerdr iyi dedi bebeklerin durumu nasıl dedim iyiler ikiside ağlamış dedi ama kendimdr değilim kafam Bi milyon 😂 ağrım var anne diye diye sesleniyorduö hemen iğne yaptılar iki tane serum taktılar hayal meyal hatırlıyorum sonra geçti ağrım herkes yanımda sesleri var ama gözlerim kapanıyor arada konustum falan sonrasında ağrı hissetmedim hemşireler gelip sürekli kanamama baktı karnıma baskı yaptılar pıhtılar çıksın diye o biraz can yakıcı oldu ama mecbur dayanmak zorundayız ağzım kurudukça mendil ıslatıp sildirdim anneme
6 saat sonrası hemşire sontayı çıkardı bu arada sonta o kadar can yakıcı bişey değil lütfen korkmayın çıkınca altımı bezlrdiler su ve kayısı suyu içip ilk önce kalkıp yatakta oturmamı söylediler sonra bir iki adım atmamı hepsini tek tek yaptım baş dönmem falan oluyordu ama yere bakmayın hep önünüze bakın öyle yürüyün sonra gazı o gün çıkartamadım kızlar serum da takıldı ama çıkmadı ertesi gün ben çıkartamadım nolcak dedim işte herkes burda lavman falan diyordu Bi tane tatlı şurup verdiler iki dk yürüdüm ve çıktı. Bebeklerime gelince sezeryan akşamı yürüyerek canım acıya acıya indim aşağıya bu arada sezeryan yeri ağırmadı benim karnım ağrıyordu bebeklerimi gördüm bişey anlayamadım hissedemedim biraz bakıp bakıp döndüm ertesi gün süt götürdüm hemşire ellerini yıkayıp dokunabilirsin dedi bebeklerim çok ağlıyordu ellerimi yıkadım ellerine elimi sürünce annem ağlama dedim sesimi duyup sustular her ikiside 😭 işte o zaman ben anneyim dedim elimi çekip kapakları kapatınca bidaha ağlamaya başladılar yine aynı şekilde ses verdim sustular dün akşam evime geldim onları orda bırakmak çok zor oldu ama doktorum senden iyi bakılır burda sende iyileşirsin diyip rahatlattı beni bugun yine gidip yavrularımı görücrm o kadar kücük masumlar ki pamuk gibiler dokunmaya kıyamıyorsun onları görünce ağrım sızım kalmıyor biz çok şanslıyız kızlar hiç bişey den korkmayın sizde bebeklerinizdr çok güçlü 💪 uzun oldu en ince ayrıntısına kadar anlatmaya çalıştım hakkınızı helal edin bebeklerime dua edin lütfen en kısa sürede yanımda olmaları için Allaha emanet olun 🥰 sorularınızı alabilirim 💕