Feyza_98 Kızlar 25+6 haftalık hamileyim ve 1 saat önce buşantım başladı kustum bulunduğum yerde hastane yok acil bir şey var mıdır başına gelen var mı 😔
Aysebkr1258 Feyza_98 yediğiniz bişey dokunmuş olabilir mi ? Dün benim başıma geldi de 38+4 hamileyim dün yediğim yiyecekten zehirlendim 🙄 sürekli istifra ettim
Eleven Feyza_98 29+5 haftalığım sabahları kusuyorum arada reflü varmış bende hamilelikte oluşmuş olabiliyor yani
Ruken2434 Feyza_98 @ bendede olmustu sebep içtiğim kan ilacı olmustu doktor değiştirmişti kustugunda Demir kokusu gibi koku var mı? Bende zehir gibi sarı su idi hep dene bir gün içme ilacı bak kusma oluyor mu ?
Kelebegimmm Bişey yemişmiydiniz?son günlerde aniden benimde mideme sancı giriyormuş gibi oluyor aynı haftadayız
Feyza_98 Kelebegimmm geceden beri mideme sancı giriyordu zaten dün misafirliğe gitmiştim orda birşeyler ikram ettiler ondan olabilir mi acaba diyorum ama ishal de var😔
Kelebegimmm Feyza_98 mideniz boşaldıkdan sonra rahatlarsınız büyük ihtimalle.bende birkeresinde aşırı ekşi bişey yedim 10-15 dakika sonra istifra etdim öyle rahatladım.sıvı bişey olduğu için erken geçmişti bende.içebiliyorsanız su için
[silindi] Feyza_98 çok geçmiş olsun canım benimde geçen gün öyle oldu . Acile gittik serum taktılar geçti . Dikkat et kendine .
Nurcin54 Feyza_98 32. Haftadan sonra başladı bulantım. Özellikle sabah kahvaltılarını yarım yamalak yapabildim. Arada da bazı geceler mide bulantısı ile uyandım ama sadece su geliyor acı acı.