Esraz Kızlar Ankara etlik zübeyde hanımda sezaryen Doğum yapan varmı dikişmi yapıştırmamı yapıyorlar bilgisi olan varsa yardımcı olsun
delettdmom66 Esraz ettiği hiç tavsiye etmiyorlar canm Bn tıp fakültesine gitcem randevu alabilirsem bakalm
delettdmom66 Esraz ettiği hiç tavsiye etmiyorlar canm Bn tıp fakültesine gitcem randevu alabilirsem bakalm
Songul Esraz özel oda çok zor ilk öncelikli hastalar var onkoloji allerjik gibi hastalar öncelikli sonra sezeryan sonra normal yani şansımız %5 falan ordaki personellerden öğrendim
Esraz Songul canım baş hekimliğe gidiyorum orda muayene oluyorum baş hekim 👩⚕️ yardımcısı songül hocanın önerisi ile acaba konuşsam yardımcı olmazmı
BurcuYlmaz Bende orada yapmayı düşünmüştüm sezaryen olcam yanına refakatçi vermiyorlarmış bide özel oda şansı çok azmış
Esraz BurcuYlmaz yapma yaaaaa ama nasıl vermezler sezaryen doğum kalkamayız bebeğe bakamayız korkmaya başladım yawaştan🤭
BurcuYlmaz delettdmom66 ben işk beneğimi orada sezaryen oldum çok memnun kaldım herşeyden fakat yirminci haftadan sonra almıyorlar oraya
Esraz delettdmom66 ya şimdilik memnunum baş hekimlikte muayene oluyorum ama sezaryen nasıl oluyor bilmiyorum 🤷♀️ birazdaha araştırcam eğer dedikleri gibi refakatçi vermiyorlarsa bende orda yapmam doğumu zaten çok korkuyorum 😞
LittleMan Canım ablam 2014 senesinde orda Doğum yaptı sezaryan oldu . Yapıştırma yapmışlardı . Özel oda çok çok zor . Ablam hemen o gece gayet iyidi yürüyordu bebeğini gezdirmişti. Ama bünyeden bünyeye değişiyr . İyileşme süresi. Refakatçı yok
Esraz LittleMan ya refakatçi şart normal doğum olsa neyse ama bu sezaryen ağrı çok oluyor ben şimdi araştırdım Lokman hekimde SSK lı normal 450 Sezaryen 750 tl belki oraya giderim 😕
Silamom06 Kizlar ufuk universitesi hastanesini bi arastirin normal dogum 1000 sezeryan 1250 cokda iyi ozel odada tutabiliyorsun
LittleMan Esraz gittiniz hastanede öyle . Çok böyle olası bi durum yoksa refakatçı yok maalesef. Başka hastaneye bakın Bakalım inşallah içinize Sinen bir yer bulursun
Fdnozc Esraz bende sordum Sincan’daki Lokman hekime 1.500 - 2000 Arası değişiyor dedi sana çok ucuz fiyat vermisler