Bbsryldzkn Bütün hamişlere öncelikle merhaba ☺️ Detaylı ultrason zamanım yaklaştı Bildiğiniz bir yer var mı acaba nasıl olduğu hakkında da bir bilgim yok yada gideceği tarihi yaklaşan
defne55 Bbsryldzkn iki hafta sonra gideceğim canım samsundayım ben doktor ultrasonla organlarına falan bakıyormuş galiba bende öyle duymuştum 😊
SerminMutlu Bbsryldzkn türkiye hastanesinde mustafa kücük beye yaptırdık biz cok memnun kalmistik 600 tl odedik bu arada 🙏👍
Bbsryldzkn defne55 peki kacıncı haftada gidiyosun yani o zaman kac haftalık olucaksın benimde 1 6 temmuz arasında inşallah
defne55 Bbsryldzkn 21 haftalık oluyorum canım zaten 21 22 hafta arasında öneriyorlar sonradan bebeğin kemik yapısı geliştiği için pek bisey anlaşılmıyormuş doktorum öyle demişti
Bebegimcanimm Ben 19.haftada gitmiştim erken mi geldik diye sordum hatta profesöre yo demişti biraz da önden gidiyordu bebek zaten
Bbsryldzkn SerminMutlu türkiye hastanesinde füreya zilal hocagil vardı ona giymiştim bende bi kac kere yalnız bakalım bende cok merak ediyorum
Kovaburcu Bbsryldzkn ya maddi durumun iyiyse iyi birime git herşeyine bakacaklar bir rahatsızlık varsa doğumdan hemen sonra yoğun bakıma alacaklar mesela cok önemli bu ben devlete gidiyorm muayenede özele vereceğim parayı biriktirdim detaylıya vericem en iyisine gidicem mesela
yigitalptb Bbsryldzkn 20. Haftada yapılıyor. Özel hastanelerde 400-600 civarı ama perinatolog bakıyor. Tıp merkezlerinde daha uygun. Orada da radyoloji uzmanları bakıyor. Ben sefaköy vera tıp merkezinde 300 liraya yaptırmıştım. Memnun kaldım. Suyum fazlaymış mesela ayrıntılıda tespit edildi. Pek çok şey de bu muayenede tespit ediliyor o yüzden önemli bir tarama.
[silindi] Anadolu yakasın Üsküdar hospitaltürkte 260 lira üstelik doktorda gerçekten tek kelimeyle harika ilgilendi.Anadolu yakasında araştırmalarım sonucunda en ucuzu bu hastaneydi