Aygl Sabahtan beri adet sancım var ara ara gidiyo geliyo siddeti hep ayni, bebegim sürekli toplanıyo kasılma yani bide cok hareketli ayni zamanda hem üşüyorum hem terliyorumda acayip halsizim ay buda nesin nesi ya 34+5 haftaligim bu arada
Depresif_polyanna Aygl seninle aynıyız hafta olarak 34+4 benim. Kasık ağrısı oluyo bebek hareketleri filan aynı. Üşüme terleme olayı yok ama belkide üşüttün ondan olabilir. Doktoruna da danışabilirsin.
Selvis Aygl benim dw vardı doktora bu şikayetler gittim ve hemen bi açılma bakalım bu bi belirti dedi. Baktı ve 4 cm açılmam vardı
Aygl Zumra04 erken degilmi yalanci sanci kasilmalar icin hafta olarak ay korkuyorum acaba dogurucakmiyim yalanci sanciyla dogum sancisi arasindaki farki da bilmiyorum 😐
Zumra04 Aygl eger kasılmaların 10dk da bı gelıyosa vee bu surec gıt gıde dusuyosa zaten dogumdur kasılmarında cok agrı var mı pekı
Aygl Zumra04 agrim dayanilmicak gibi degil hani adetten bi öncesi belirti sancisi olurya oyle ama siddetlenmiyoda kasilma sürekli oluyo dk başı daha da bi kac gun once gitmistim doktora bi sorun yoktu perşembe gitcem tekrar bu solediklerim dogum belirtisi olabilirmi gecen gittigimde cati muayenesi oldum aciklik yoktu
Aygl Selvis ya bi kac gun önce gittim cati muayenesi yapıldı acilma yoktu bi anda olurmu ki açılma acaba
Zumra04 Aygl zaten canım ılk sancı hafıf sekılde gelıyo sonra sıklasıyo 3dk da bır korkma ınslalh bısey olmaz kızım da ılk suyum gelmıstı karnımın altında hafıf agrı vardı sunı sancıyla dogumustum Allah buyuk dua et bol bol rabbım bı avazda kurtarsn hepımızı
Gozdeglsm Benim de böyle olmuştu gittim enfeksiyon çıktı çok yüksek antibiyotik başladı doktor hemen 32+3 bizde
Aygl Selvis cok teşekkür ederim eger artarsa dayanamazsam persembe gunu kontrolum oncesinde gitcem bi