Senos07_ İnstagramda korse alıpta memnun kaldığınız sayfa var mı. Missbeltkorse diye bir sayfa var alan var mı ordan yorumlarda herkes çok memnun
Gurbet_kusu Senos07_ bugün annemle konuşuyordum oda korse alma boşver pamuklu çarşaf sararız daha iyi falan dedi bilemedim. Korse yazın çok sıkar dedi. Kafamı karistirdi
Senos07_ Gurbet_kusu kim uğraşır ya bağlamakla falan öyle belli de olur hem açılır uğraşamaz ikide bir insan aslında korse takınca terlersin daha çabuk erimez mi göbek
gulsahygt07 Gurbet_kusu neden toparlaması için yapıyorsanız ben ilk gebeliğimde hiç öyle biley yapmadım Doğum sonrası. Ne göbeğim kaldı nede başka bişey eski haline aylar sonra sıkıntı yapmayın rabbim herseyi eski düzenine sokuyor uğraşmayın böyle şeylerle
Nazlim88 https://instagram.com/elitkorse?igshid=s7suk5vrmgjc ben bu sahvadan siparis verdim hakkaten cok guzel kymaşi var. Tafsiyye ederim
Senos07_ Nazlim88 korseyede o kadar para verilmez bence ya benim söylediğim şuan indirimde 45 tlye geliyor termal korse diyor ama bilmiyorum ne olduğunu