Zeyzey20 Kızımın hastane kıyafetlerini yıkadım ütülerim teyzeleri rabbim hayırlısıyla giydirmeyi nasip etsin çanta tamamen hazır olunca yine atarım 💕💕 https://i.imgyukle.com/2019/06/21/kBf2he.jpg
Kalphanem Zeyzey20 maşallah sağlıkla Doğum yapıp sağlıkla kucağınıza alıp giydirmek nasip olur inşallah
Fasulyem22 Zeyzey20 ben genel benek kıyafetleri ile ilgili bir şey sormak istiyorum 100 de 100 pamuklu mu almamız lazım her şeyi ni
Zeyzey20 Serenaynaynay dimi bende utulerken aynısını düşündüm 😂 minicikler rabbim herkesin evladına giydirmeyi nasip etsinn
Zeyzey20 Fasulyem22 ben genel olarak oyle aldim zaten satılan bebek kıyafetleri genel olarak %100 pamuk ama tabiki pazardan aldığım zibinlarda yok değil yıkayıp giydirilebilecegini düşünüyorum 🤷♀️😊
Zeynep1115 Fasulyem22 olabildiğince pamuklu almaya çalışın bazılarında bambu viskon destekleri var ama yüzde 30 u geçmese iyi olur
Zeyzey20 Zeynep1115 yani benim doktorum bir gece kalınacağını söyledi ebe bir arkadaşımın söyledikleri kadar koydum bir gece için 😊