Alarasel Kızlar çok endişelym hareketlerini Allaha şükür hissedyrm ama çok derindn geliyo sanki yavaş yani ve yumuşk eskisi gibi değil norml mi??
Tazegelin12 Alarasel Dün aynisi oldu acile gittik herseyi normal bu haftalarda hareketlerinde azalma olabiliyomus yeri daraldigi icin
Ndd Alarasel sırt üstü uzanıp sol tarafına yatıp dınle bıraz bakalım. Ben 31 i bitirdim hareketlı bayagı cunku
Nunumm Alarasel endişelenme tatlım birşey olsa hiç oynamaz Allah korusun benimkinde normal şükür geceleri hareketleri daha fazla oturduğum zaman yukarı çıkıyor bi sıkıntımız o suan için baya agrıyor göğsümün alto
Nunumm Alarasel birde fındık çok tüket daha hareketli oluyorlar bende Öyle teyzemin gebeliğindede öyleydi
Busran 31 e yeni girdim bebeğin hareketlerini yeni hissediyorum önceden çok tembeldi 3 gündür hareket ediyor çok sukur
Busran Doktorum hissetmez sen çikolata ye dedi hareketlenir .. sırt ustude uzanma yatma dedi yoksa kordon boynuna dolanir
Alarasel Busran ister istemez sırt üstü insn uzanıyo bilmrdrnde olsa Allah koruusn yani hiç uznsmayan yoktr bnce uyku sersemi falan
Alarasel Busran aynn bide tv falan izlerkn tam sırt üstü olmasada norml otuur pozisyonda ayaklarımızı uzatmktamı sıkıntı acab?