Efsoo Ygmrbrsakky Ben Azeriyim Oglum olucak insallah Adini Ali koyucaz Rabbim nasip etsin😊💝 Siz ne koyucaksiz
Deniz_ruzgar Ygmrbrsakky oğlumun adı Engin Deniz ikinci oğlumu bekliyorum onunda Rüzgar olacak İnşaAllah💕
Ygmrbrsakky Efsoo yaa çok severim Ali ismini inşallah sağlıkla alın kucagınıza🙏 Bizim cinsiyetimiz belli değil ama koz olursa Güneş erkek olursa Deniz istiyorum babamızıda ikna edersek🙏🤗
Efsoo Ygmrbrsakky Cok sagol canim😁😁😊😊Rabbim sagliklisini versin tatlim kiz oglan valla fark etmez.hepsi melek ve tatli
Fatmadenizzz Ygmrbrsakky ne kadar güzel😊 benim ilk kızımın ismi Deniz ve şuan 22 haftalık hamileyim ve bu da kız olacak nasipse. İsmini Güneş koymayı düşünüyorum 😊😊
mervekucuk Kevser6161 ya bende bu ismi çok seviyorum ama eşime söyledim ne derse beğenirsiniz biraz komik ilerde kocası mesela ben sana Mervem o da sahiplenici şekilde İkram derse böyle şey gibi olur ikram edilecek bişey gibi olmaz dedi bana ya😂
[silindi] Brcum10 Umay ismini koymak caiz seğil... Orhun Yazıtları´nda geçen, çocukları ve hayvan yavrularını koruduğuna inanılan kadın Tanrı.
EAK Ygmrbrsakky biz 20 haftalığız canım.Daha nişanlıyken eşimle konuşurduk oğlumuz olursa adını ne koyacağımızı.İkimizin de hayalinde tek ismi vardı Allah gönlümüze göre verdi. İnşallah sağlıkla kucağımıza da alırız.Mustafa Kemal olacak yavrumuzun adı.
Snlevrn06 EAK cok guzel bir isim ismiyle yasasın insallah bende oglusuma ömür ege ismini koyacağım insallah