Esraarse Merhaba arkadaşlar ben neden hissedemiyorum korkuyorum tansiyonum da çıkıyo bebeğe bisey oldu sanıyorum hep 😓 en geç ne zaman hissetmem gerekiyor
Ayguns Esraarse 22. Haftaya kadar hissedebilirsiniz. Stres yapmayın herkes erken hissedecek diye bi şey yok üzmeyin kendinizi de bebeğinizi de
Sdemirel Esraarse ben de 19 haftalığım tam kuzum bir haftadır aralarda damarım atıyor gibi pıt pıt omu hissediyorum başka da bişey yok sıkma canını doktorum 20 22de hissedersin tam net dedi
gLycn_ Esraarse doktorum bana en erken 20de hissedersin dedi canim ben bayadir hissediyorum ama 21den sonra hissetmeye baslayanlari duydum merak etme 👍🏻
Esraarse gLycn_ inşallah bende bi hissetsem içim rahatlayacak gerçekten bazen yatıp dinliyorum ama yok
Sdemirel Esraarse ben de öyle bişeyler hissediyorum sadece ayırt edemiyorum bekliyorum öylece tamamen hissetmeyi😊
Elifikraveannesi Esraarse 20. haftanın sonunda ufak ufak dokunur gibi pıt diye bi hareket hissedersin canım :)))))
Beyzasu Esraarse canim cok iyi anliyorum seni ama gercekten rahatlamaya bak. 😌 Bende aynen senin gibiydim, ama hissedince anliyorsun karistirmis olamassin bagirsak hareketleriyle vs. Bende gec hissettim, 22de. Endiselenme🙏 Bazilarini gec hissediyormus iste.