Ecenazz Kızlarrr nasılsınızzz? Bugün doktora gittim. Rahmim ters ve sol yumurtalığım rahme yapışıkmış.. ilk defa duydum böyle bişey. Yumurtalığımın rahme yapışık olması sorun olur mu acaba ilerleyen zamanlarda? Gebeliğe engel bir durum mu?
Sengulkrgz Ecenazz Bende ters rahimliyim o nedenle 12 haftaya kadar alttan bakildi.Fakat yumurtaligin rahme yapisik olma durumu hakkinda bilgim yok
Deletedmom0032 Ecenazz bende ters rahimliyim. Hiç problem yaşamadım karından ultrason la 5+3 de bebeği gördüm ve kalp atışını duyduk
Ebru1954 Ecenazz benimde cift rahim gorunuyordu sekil bozuklugu vardi ve 4 aylik dusuk yaptim ameliyat oldum suam tekrar hamileyim mutlaka git asagidan rahim filmi cekerek net tespit ediyorlar. Rahimde küçük birsey olsa bile inanki cok tetikliyor hamilelige engelde olabilir.
Deletedmom0032 Ecenazz gebeliğe engel değilde ben uzun süre hamile kalamadım sonra bir arkadaş yazmıştı, ters rahmi olanlar ilişkiden sonra bacaklarını bir saat havada tutsun diye. İki defa denedim ikisinde de gebe kaldım bilmiyorum tesadüf mü ama öyle oldu işte
Sengulkrgz Ecenazz Yok engel falan degil ters rahimli olmak canim.Sadece asiri adet agrisi yapiyor o kadar...
Sengulkrgz Ecenazz Bundan dolayi degildir canim kesinlikle ters rahim gebelige engel degil ve dusuk sebebi de degil baska nedenden dolayidir yani...Allah insallah nasip eder tekrardan
Yeliz2311 Doktor rahimin ters olmasinin sag veya sol eli kullanmak gibi birsey demisti😂 normalmis yani
Busrasaf Canım benim rahmimde ters bunda korkulcak bişey yok gayet normal biseymis sadece hamileligin ilk başlarında belirli bi haftaya gelene kadar bebege alttan bakıyorlar ultrasonda pek belli olmuyo hepsi bu