Gls Elif61- ultrason da görünmüyor muydu neden kanla bakıyorlar içini ferah tut inşallah bişey olmamış tır
Elif61- Gls b3nde onu anlamadim canım kanda bthgc bakicaklarmis görünüyordu kalp atışını bile duydum ama bekletiyorlar işte
Skn23 Elif61- kaç haftalıktın kuzum . Bende yaşadım biliyorum çok zor oluyor o an ama inşallah rabbim yüzüne bakar da birşey olmaz sen sol tarafına yat biyerde oturma çok
Skn23 Elif61- Benimde bu gebeliğimde 3 gün kanama oldu özele gittim hastaneye yatırdılar orda iğne ilaç serum falan verdiler
Skn23 Elif61- ben ilk düşük diye hamile olduğumu öğrenir öğrenmez progesteron başladım keşke sende öyle yapsaydın ya
Skn23 Elif61- bendede beta istemişti . Ordan anlıyorlar düşük yaptığını düşük yapıyorsan betan düşüyor kuzum
Beyzanurlina Elif61- doktora git canım ben 14 haftalık pembe leke gordum drek hastanede aldım solugu bana igne verdı tekrarlarsa vurdur dedi şükğr bişey yok suan yolculuk etkiledi herakde ama aksatma böle seyler😘
Denizmavisii Elif61- korkma canımm içini ferah tut 10 haftaya kadar kanamam oldu ipne ve ilaçlar kullandım dinlendim bolbol 10.hafta sonunda kesildi şuan 27 haftalığız çok şükür herkesin hamileliği aynı olmuyor