Deletedmom00170 SevgiMehmetAli elbette Hayırlısı ile bir yavrunuz olsun inşallah 😊😊😊😍 sağlıkla 😊 bizi de haber et 😍 sende bana dua et😍
Enen Canım benimde adetimin ilk günü böyle çıkmıştı sonra ikinci günü kan verdim 222 çıkmıştı bence sende gidip kan ver zaten sonraki günlerde yapınca test koyulaşıyor inşallah güzel haberlerle dönersin 😊💐
Enen Canım benimde adetimin ilk günü böyle çıkmıştı sonra ikinci günü kan verdim 222 çıkmıştı bence sende gidip kan ver zaten sonraki günlerde yapınca test koyulaşıyor inşallah güzel haberlerle dönersin 😊💐
Nazlioznc SevgiMehmetAli benmde cok silikti yaptıgım da adetimden iki gün gecmişti sadece sonra karsı komsum hemşireydi ona gösterdım hamilesin dedi hemen gdip kan verdım bthcg 46 cıktı cok yeni dedi acildeki doktor çok şükür Allaha şuan 30. Haftadayız ☺️
Nazlioznc SevgiMehmetAli ve aynı testen yapmışız hatta eşimle istedıgımız için halüsinasyonmu görüyoruz acaba bile dedik birbirmize 😂🙈
Aysingeldiislerdegisti SevgiMehmetAli tabikide 😊 yarın değerin 5in üstünde çıkarsa her 48saate tekrar kan veriyorsun artık her 48saatte 2kat kadar olursa sağlıklı gebelik demektir sonra ilk fırsatta iyi bir doktor araştırıp muayeneye gidiosun ilk muayeneler vajinal olabilir hiç bir zararı yok ve lütfen elaleme ve buraya gmre değil doktorunun dediklerine göre takip et gebeliğini mutlu ve rahat olmak en önrmlisi 💕
buseakinn SevgiMehmetAli bu formda şu testi uygulayan kim varsa silik çıkıyor testi. Ben 5 tlye düz beyaz olandan aldım ve inanın 3 gün önceden daha belli bir çizgisi vardı üzerine geç döllenmem vardı. Ama bu markanın testi genelde silik veriyor bir ben mi bu fikirdeyim. Bu arada hayırlı uğurlu olsun kuzum.
aysenily buseakinn katılıyorum canım sana geçen ay aynı bu testte gecikmeyle silik çizgi görenlerdenim sonuç hüsran 🤦♀️
Eceguldemir SevgiMehmetAli valla çok net gördüm ikinci çizgiyi hayırlı olsun inşallah geliyor bebiş 🙈❤️
Esraannee SevgiMehmetAli benım de boyle cıkmıstı canım gıdıp hemen kan verdim daha 15 gunlukmüi oyle cıktı ınsallah sende hayırlı haberlerle karaılasırsın😍
buseakinn aysenily 5 tlye aldım beyaz olan testten 2. Gebeliğim ikiside doğru gösterdi. Allahım inşallah tez vakitte isteyen herkeis hak eden herkesi evlat sahibi etsinn.