SemaSalihh kızlar 31 + 4 günlük hamileyim acayip mide yanmam var ne yapmam gerekli soda iç diyorlar faydasını gören var mı Ya da başka ne yapmalıyım
Sad3c3m SemaSalihh bana hiç bişey fayda etmiyor dün bütün gece yandı uyuyamadım yanmasına 😔 süt diyorlar içtim soda dediler içtim yok bana mısın demiyor😔 belki daha iyi önerisi olan vardır bende burda bekleyeyim
Hazelkrnz SemaSalihh valla ben buz yiyodum midem yandığında zararlı dediler şuan limonata ve soda içiyorum 🙁
Nuray29 SemaSalihh ben süt içiyorum 2 saat rahat oluyor sonra bir daha başlıyor çok kötü bir durum çocuğum saçı ve tırnakları çıktığı için oluyormuş...34 haftalık olduk 2 hafta sonra doğumum var benimde 👪
SemaSalihh Sad3c3m gaviscon kullanıyorum canım ama o bilr geçirmiyo artık akşam bende iki yastık koydum başıma öyle ağrı çekerken uykuya dalmışım
Hazelkrnz SemaSalihh soda asitli olduğu için afedersin geğiriyosun arada o anda bile midenden gelen yanma hissi boğazına vuruyor ama sonra rahatlatıyor
Sevdacnplt Kızlar ben 39 haftalığım halen mide yanması cekiyorom çok zor naptıysam bi türlü geçmiyor şuan bile agrısından duramıyorum süt içtiğimdebiraz iyi geliyor ama soda sonradan dahada kötü yapar benim 6 ayım çok iyi geçti ama son üç ay burnumdan geldi ne yediysem geri çıkardım.Mide yanması için önceden ayva yiyordum iyi geliyordu ama şimdi oda işe yaramıyor sütte artık işe yaramıyor azar azar sık sık yemek yiyin ben evde yanlızım hiçbiryer yiyesim yok yaptığım yemeği yiyemiyorum aç kalınca midem dahada kötü oluyor allah herkese yardım etsin inşallah banada dua adin son bi haftam kaldı bebeğimi sağ sağlam kucağıma alayım bu mide agrısından kurtulayım inşallah ☺️
snykz Sevdacnplt ay hep kendimi gördüm 7 aydır çekiyorum gün sayıyorum açlıktan kusmaktan bulantıdan mahfoldum günüm gecem zehir midemden Allah hepimize yardım etsin inşallah
SemaSalihh Sevdacnplt Rabbim tez zamanda kucağına almayı nasip etsin canım sen de bize dua et bir an önce doğsunlar da şu mide yanmalarından kurtulalım inşallah
gh2019 Panref diye bir mide koruyucu var sabah aç karnına kullanıyorsun benim mide yanmamı bir o geçiriyor. Gavisconu falan hep denedim, süt içtim elma yedim yok yani. Doktorunuza danışarak Panref kullanın derim.
Pink09 Hepsini denedim hiç biri işe yaramadı her gece ağlayarak uyanıyordum gündüz gece geliyordu doktorum lansor mide ilacı verdi her sabah aç karına içiyorum 1 Aydır mide yanmam gitti çok rahatım çok şükür tavsiye ederim 🙏🏽🙏🏽🙏🏽🙏🏽🙏🏽