PrenssAnnesiiii Kızlar 31haftalığım çok zorlanıyorm erken doğum riskm olduğu için ağdaya gdemiyorm kasılırım bebekte kasılır diye mecbur jilet kullanıyorm oda önümü doğru düzgün göremiyorm yanlışlıkla kendimi kestm nolcak bu halim☹️
Sinem21 PrenssAnnesiiii benim de erken Doğum riskim var her an temiz olmak lazım o yüzden jilet kullanıyorum ağdayı bekleyemem ayna işini görür bi dene onunla yapmayı
Deletedmom133 PrenssAnnesiiii canım ayna koy önüne ben öyle yapıyorum ve bitti komple yere oturdum ayakta yoruldum onsekukde çok şükür hazırladım kendimi tavsiye ederim birde lady bayanlar için olan jilet var daha yumuşak alıyor be kesme ihtimali daha düşük
Aasibel PrenssAnnesiiii canım gilette venüs al hem jelden dolayı kaygan hem kıvrak hemde kesme derdi olmuyor. Ben dokuna dokuna alıyorum ama son hafta aynada lazım olur herhalde.. 😄
PrenssAnnesiiii Sinem21 evet canm heran doğum sancı vs başlar diye temiz olmak gerek çok canımı acıttm ya göbekten eğilemiyorm
PrenssAnnesiiii Deletedmom133 ayna deniyim bundan sonra doğru diyorsn canm bu normal jiletler çok keskin
Deletedmom133 PrenssAnnesiiii bim de var pembe lady yazıyor yumuşak rahat edersin göbekten birşey yapamıyoruz anam 🤣😜😜😜😜😜
anapanda12 Ayna çok yardımcı oluyor dene, mecbur kaldığım zamanda eşimden yardım alıyorum, göbeğim çok olmadığı halde bende aynasız yapamıyorum, zor bi durum ya
Eminef2161 Allaah eşimden razı olsun ben sus pus duruyorum anladı hemen yardımcı oldu utandım çok kızdı kasıklarımda ağrı var ayna da yapamadım eşim destek çıktı 🙏🏻😊
Aycaorhan PrenssAnnesiiii genital bolgelere özel tug dokucu kullandım ben krem suruyosun yıkıyosun gidiyo cok pratık gratise fln bak istersen
Taneminci PrenssAnnesiiii bende ağdaya gitmeyi düşünüyodum ama nedense canım tatlı olduğu için vazgeçtim 😂 altıma bir havlu serdim gazete kağıdıda olur aynayıda koydum karşıma gayet rahat hallettim işimi ayakta yapmaktan bin kat kolaydı benim için 😂