deletedmom9494 Bebeğimin hareketleri vajinamın üstünde hissediyorum sürekli tuvalete gidiyorum ben 10 dkkda bir yemek yedikten sonra çok yedim diye hareket edemiyorum gibi düşünüyordum ama normal mi bilemedim ilk gebeliğim🥴
A_S_K deletedmom9494 bende oralarda hissediyorum 25. Haftaya giriyoruz yarın. Birşey soracağım bugün çok çok az bir iki defa anca haraketini hissettm ve kasıklarım ağrıyor. Endişelenmeli miyim?
Ezgib deletedmom9494 benimde bu hafta hep kasiklarimdiyda doktoruma sordum normal dedi ama muayenede etti sizde bi sorun iciniz rahat etsin
Melikebolat deletedmom9494 bende 27+1 im 2 gun oncesine kadar cok hareketliydi 2 gundur cok sakin toplasan 2.3 kere hareket hissediyorum
deletedmom9494 A_S_K valla canım o haftalarda bence çok hareketini hissetmedim o kadar 26 ya girdikten sonra daha çok hareketlendi kaşık ağrısı bende de oluyoedu rahim büyüyor ya onun etkisidir o durulmayacak gibi ağrın varsa acile gidebilirsin
deletedmom9494 Ezgib ya bilemedim tuvalete giderken bile oturmaya zorlanıyorum nefesin kesiliyor sanki karnımda sertleşti anlamadım
anapanda12 deletedmom9494 sertleşme 15 30 saniye civarı sürüyor ise bu kasılmadır ağrı ve nefesinin kesildiği hissi bebeğin oraya toplandığını hissedersin ayaktaysan otur oturuyorsan uzan geçecektir ama eğer bi saat içinde 4 5ten fazla tekrar ederse doktoruna gidip danış
deletedmom9494 anapanda12 sürekli halde sert şuan ama baskı yapıyor aşağı doğru hareketlerini de orada hissediyorum şuan ,bir de çok yedim ben çok acıkmıştım doyduğumu anlamadan gömüldüm yemeğe birde sertleşince zor hareket ettim hala da ediyorum
anapanda12 deletedmom9494 bi acile gidip görün derim ciddi bişi varsa erken önlem alınır yoksada için rahat evine dönersin
ilkbahar_23 Benim ki mesanemin üstünde halay çekiyor 😅 gayet normal bişey zaten sürekli geziniyor şuan yeri rahat olduğu için durmuyor heran her yerden tekme atabiliyor ama genelde bende aşağılardan yiyorum tekmeleri
deletedmom9494 ilkbahar_23 bende hep aşağılardan yiyorum yatarken bile dönmek zorlaştı göğsümün altı acıyor 😂