Leyliiii Cananhakan Çok normal benim 6. Haftada başladı şuan yok diye endişe ediyorsunuz ama olduğu zaman 😱😱
360604 Cananhakan Gayet normal kişiden kişiye değişiyor ben 6+6 haftalığım sabah bulantılarım oluyordu ama ilk defa bugün kusmam oldu
Fatmanurozgr Cananhakan kusmayanlardansan şanslısın demektir ben 22+2 hala kusuyrm 🤦♀️ sadce 4 bck aydan sonra azaldı
Ask61 Cananhakan ben de öyle diyordum hiç belirti yok acaba içimde kayboldu mu diyordum taaa ki 6+0 da kalp atışını duyduktan sonra o müthiş mide yanması ve bulantısıyla karşılaştım. Bir de benimki gün boyu sürüyor hiç geçmiyor. 7. Haftadayız bakalım ne kadar dayanırım 😓
360604 Ask61 bende de öyle oldu kayınvalidem görümcemler ne güzel ne kusman ne bulantın var diyorlardı ki 6+6 yani bugün her ikisi de başladı 😕😕
Se19 Aaahhh ahh bu gunlerinizin kiymetini bilin. Tam gecti tamam diyorum tekrar basliyor ne yersem cikariyorum. Her seyden tiksindim. 12 haftalik hamileyim
Ask61 360604 geçmiş olsun canım, benim kusma yok da öğürme geliyor zor tutuyorum ne yesem ağzım zehir gibi midem ekşi, günleri sayıyorum her gün yıl gibi geliyor 😢
defne55 Cananhakan ahh canım mide bulantin yokken hayatının tadını çıkar ben iki ay çektim ölü gibi gezdim ortalıkta allah mide bulantısı çekenlere yardım etsin