BirVeraAnnesi35 Hnfe evet doktorum da aynısı dedi keyfi değil aslında testlerden daha garanti detaylı çok üzüldüm buarada geçmiş olsn🙏
Hnfe BirVeraAnnesi35 kizim vefat etti 3 sene once 22 haftalok hamileyim ayrintulda bisey cikacalmkorusuyla cok iykusuz geceler gecrdik cok sukur bu sfer oglum saglikli hic bi hastalik cikmadi
BirVeraAnnesi35 Hnfe başınız sağolsun ozaman 🙏 aman Allah korusun sağlıkla doğsun inş Allah sizd bağışlasın oğlunuzu🙏🙏
Hnfe Esraaa45 ben ayrintilya girsifimde doktor muaynede soylemistisi size soylemediler.mi sorun var yada yok dye
Esraaa45 Bianne spina bifida yüksek risk çıkmış üniversite hastanesine perinatolojo ye yönlendirdi ayrıntılı için
Esraaa45 Hnfe 17 haftaligiz daha ayrıntılı ultrason a girmemiştik. Dörtlü tarama testi nde söyledi. Perinatolojiye ayrıntılı için gideceğim
Yagmurbrt Benimde ikilim ve ayrıntılımda bir sorun çıkmadığı halde 26.haftada fl kısalığı var dendi. Uyluk kemiği olması gerekenden kısaymış ve down Sendromu riski olduğunu söyledi. Böyle bir şey yaşayan oldu mu acaba?
AnlatmayaGerekYok Prensesannesi94 merak etme canım benim fındık burunlu bi kızım oldu bugün 40 günlük olduk seninki de minik burunludur hiç üzülme
Yamo Esraaa45 merhaba benim ikili testim de sorun çıkmamasına rağmen dörtlü testim de orta risk çıktı ama detaylı ultrasonda herhangi bir bulguya rastlanmadı aldırmak istemediğim için ileri tanılara gerek duymadım rabbim sağlık versin canım