Kizlar doktor kac haftada sezeryan gunu veriyor acaba bide istedigimiz tarihe veriyolarmi
Sezeryan günü 🤔
Meryem2200 Genelde 38 haftada sexeryan olunuyor cani.
Adves tesekkur ederim suan36+0 haftaligim 5 temmuzda 38+0 oluyorum ins o gune verir doktor 🙊
Benim 40. Haftamda 😂😂 günümün dolmasına 1 hafta kala alicak
Meryem2200 ayy insn biran önce doğrmk istiyo demi 🤣🤣🤣bnde inşAllah Allah şzin verrse sezeryan olucam 38. Haftada hmn olmk istyrm 🤭😀. Ama çok korkuyrm yaa çok ağrı oluckmı fln 😱🤭🤭😐Allah yavrularımıza kavuştrsn
Alarasel evet canim sorma ya ins bide istedigimiz gune verirler 🥰😍 allah yardim eder ins ya agrimiz falan olmadan hemen kalkariz 🙏🏻💙
Annecik48 neden okadar gec 🤔
Meryem2200 inşAllah cnmm Allah büyüktr. Bn çok bklmk istemyrm 🙈😂😂😂ama dr ne der bilmyrm.
Meryem2200 30. Haftada verelim dedi doktor suan 26 hftadayim
Meryem2200 Tam 36 haftalik olduk ve bugun kontrole gittim 10 temmuza gun verdi yani 38+5 e 🤗
Meryem2200 bana 38+2 de verdi eger 38. Haftayi gecerse istediginiz tarih verebilir doktorun insiyatifine kalmis
Miracim peki siz gün istedinizmi yoksa kendimi verdi 🥰
Neslihan22 ins verir ya 🤦🏻♀️
Gamzelianne34 saglikla kucaginiza alirsinir ins ☺️
Alarasel bende beklemek istemiyorum midemde kelebekler ucuyo 🤣
Meryem2200 gun vericekmisiniz diye sordum evet dedi zaten en fazla 3 haftam vardi 40a bekletmiolar sezeryanda. En fazla 39 a kadar.
Miracim anladim canim tesekkr ederim ☺️🙏🏻
Meryem2200 ama icimden de 10 temmuz olsa keske diye geciriyodum. Doktor kendisi 10 temmuz da alalim diyince sevndim 🤗
Yarin dogum yapicam 40+1 de😊😊
Miracim ayy ne guzel gonlunuzdeki olmus ins benim doktorumda ben soylemeden 5 temmuz der 🥰