Yakut_g 12 haftalık hamileyim doktorum erkeğe benziyor dedi genelde erkek de yanılma olunmuyor diyorlar doğru mudur ?
Annesininaminesi Yakut_g canım o haftada öğrendim bende erkek ddi sonra kız olduğu kesinleşti erken daha
1prensesannesi Yakut_g canim doktorunun tecrubesine bagli birazda bende doktorum 12.haftada kız dedi degismedi 😊
Gkhn71 Yakut_g cnm doktorun tecrubesine gore degisiyor doktor tecrubesi yuksekse yanilmiyor benim doktorum 12+0 haftada cinsiyeti soyledi ve ayni sekilde devam 32 haftaligim çok sukur
Yakut_g Gkhn71 benim doktorum beni de dünyaya getiren kişi yani tecrübesi vardır herhalde 23 yıllık 😀
Neslihan22 Yakut_g degismez erkek dediyse kesindir benim doktorumda haftaya cagirdi kizimida 13. Haftada kesin ogrenmistim erkek cocuklarinda yanilma olmuyor
AYsegulusal Hepsinde yanılma pato var cnm bana 25 hafta erkek dediler pipi resmi verdi elimize şimdi kız diyor bakalım hayorlısı sağlıklı olsunlarda 🙏🙏🙏
Lavin_26gul Yakut_g bende daha çok erkekte yanılma olduğunu biliyorum kordonuyla falan karıştırabiliyolar