Sivasgelini Hanimlar 11 haftaligim hic yemek yemek istemiyorum hep tatli ve cips yemek istiyorum yiyen varmi nasil birakcam hic bilmiyorum
Ferdaa Sivasgelini ilk zamanlar benimde hep öyleydi sağlıksız şeyler canım çekiyordu midem bulanmasına rağmen yemek yemiyor onlardan yiyebiliyordum ama vicdan olarak rahatsız ediyor tabi insanı
alyavetuna Sivasgelini ben hayatımda cips yiyen biri değilim benimde 11-12. Hafta canım çok çekti her çeşitten küçük paket alıp her birinden 2-3 adet yedim canım çektikçe. Doktor çiğ şeyler hariç kendini mahdum etme sadece kısıtla dedi. 2 gün yedim başka da istemedi canım zaten
ZehraAlbayrak Sivasgelini ben yiyorum hicde bisiy olmadi bebis iyi normal diyo dr. Tabi abartmamak lazim yinede. Haftada bir cips yiyorum kolada iciyorum
saree Sivasgelini Hamile olmadan önce hiç yemezdim hamile olduktan sonra canım cips ister oldu 🤭 Arada yiyorum çok fazlaya kaçmadan 🤷♀️
Gulzade Sivasgelini bende 11 haftaligim kaçamak yapiyorum valla arada kolami da iciyorum. Doktor bana yeme demedi ama eşim kiziyor😁 bazen ondan gizli yiyorum 😀😀 kendini cok aşmadıgin surece ye kuzum😀😀