1519mucizleriiim kizlar normal yatarken pek sezmezdm ama.yukardaydi yani vajinamin usdunde bugun resmen kasiklarimda oynadi korkdm asagimi indi p.tesi doktr rndevum korkdm
sinemsepci 1519mucizleriiim canım bende 19.haftalığım, yeni yeni hissediyorum bebeğimin hareketlerini. Bende çok aşağıda hissediyorum iki gün önce doktordaydım normal yerinde hareket ediyo dedi. Bi sıkıntı yoktur eminim, içini ferah tut🙏🏾 Yinede dr sorarsın☺️
Elzndgn 1519mucizleriiim bnde dün gittim cnm baş aşağı duruyordu kasıklarım arada agrıyor demiştim duruşundan dolay çı normal dedi merak etme
Mlssa 1519mucizleriiim Yine doktoruna sor tabi ama bence korkulcak bir şey değil canım o haftalarda çok aşağıda kasıklarda hissediliyor☺️☺️ Maşallah☺️🙏🏻
Meryu 1519mucizleriiim aynı şeyi az evvel doktoruma sordum msj attım o da normal dedi. Bugün tam 18 haftalık oldum karnımda hareketlerini değil ama garip bi şekilde kendisini hissedebiliyorum sanki toplanıyor gibi 1 haftadır bugün de rahmime baskı yapınca korktum daha 5 dk önce sordum eğer düzenli değil ise o toplanmalar korkma dedi gün içinde olması normal artık dedi
1519mucizleriiim Evet kasiklarim agriyor normalde ustde hissederdim bugun resmen kasiklarimda sezdim korkdum bsymi var diye
1519mucizleriiim Normalde hafif vajinanin usdu olur gobegin alti orda oynardi bugun kasikda sezince korkdum asagi vs inmis olmasin dedim
1519mucizleriiim Birde bayanlar nasil oturuyorsunuz belki biraz garip olcak ama kiloluyum ben baya kilolu otururken ya bacaklarimi uzatiyorum yada disardyken bacaklarimi acip oturuylrum gobegm ortada kaliyor bir zarari olurmu?
sevgitekes 1519mucizleriiim o hafta benimde öyleydi şimdi 21 iz az yukarda gibi gobegimin aşağısında yine de dün gittik olumsuz bişey demedi doktor aşağıda hissediyorum diyince normal demişti