Nur1991 Merhaba arkadaşlar ben 13+2 hamileyim.Daha erken ama normal doğum yapmayı çok istiyorum.Kesisiz dikişsiz doğum yapan var mı? Keserler diye çok korkuyorum. Kesik olacaksa sezaryan daha kolay geliyor şuan için bana. Düşününce bile içim acıyor 😖
1prensesannesi Nur1991 canim olsun kesi ne olacak estetik dikiş atiyorlar zaten normal dogumdan vazgeçme benim iki dogumum da da atıldı kesi bi sıkıntısını yaşamadım
Mzyyn_93 Nur1991 kesildigini anlamiyorsun ki dogum esnasinda dikis icinde uyusturuyolar ki zaten bebek cikarken orasi uyusuyo ben ilk dogumumda kesi atildigini asla anlamadim
LinaPrenses Nur1991 kesi icin sezaryen düşünmek hic normal degil 1 gun sanci cektigini dusun 1 gun bile kesi acisi yasamayisn norml haytina dnysn sezaryen olupda ayni gun norml olan duymadim
Zuhresule Nur1991 ben kesisiz fakat yırtılmayla doğum yaptım. Hastanedeki eğmesine ilerde normal doğuma bağlı olarak vajinalgenislemenin olmaması için kesi atıliyor demişti
Nur1991 1prensesannesi Sıkıntı olmasından değilde aşırı korkuyorum orayı kesmelerinden düşüncesi bile içimi sızlatıyor.
Minikkalbimm Bi arkadaşımin üç kilo doğdu bebegi kesisiz çok ozendim valla maşallah dedim cok yürüyüş yaptım dedi o yüzden kesi atılmadı dedi kişiden kişiye değişir tabi bende bu dikiş olayindan korkuyorum bi tek hayırlısı 💁
1prensesannesi Minikkalbimm maşallah canim ama dediğin gibi kisiden kisiye değişiyor. Inan iki dogumumda da yerimde durmadim son ana kadar hareket ettim ama ikisindede kesi yedim cok degil ama kesti yine doktor ilkinde 4 dikis ikincide 2dikis🙈
Aday123 Minikkalbimm çok yürümek ve egzersizler evet doğumu kolaylaştırsa da tamamen yapısal bi durum. Yağlarla masaj uygulaması falan da yapılıyormuş hiç duydunuz mu?
Nur1991 1prensesannesi yine azmis senin anneme 30 dikiş atılmış 😱Korkmak elde değil tabi aşırı kilo almış hamileliklerde etkisi olmustury
Nur1991 Maşallah yaa bende kesikten korkuyorum doğum dan değil de ayyy inşallah gerekmez doktorumla konuşmadım daha erken diye bana yürüyüş yasak ara ara kanamam oluyor iğne kullanıyorum nasıl olacak bilmiyorum vallahi
1prensesannesi Nur1991 sen yinede korkma kesiyi anlamazsin bile benim anneme hic atmadilar 3 dogum yapti kişisel yani belki de hic kesi atilmadan dogum yapacaksin korkutma kendini 😊
Kfkf Nur1991 ne 30 zu canım annenın yırtılmış dır bence düzeltmek için biraz cok dikişi olmuştur ama kesi de o kadar nasıl olsun sezaryan da o kadar yok dikiş
Nur1991 LinaPrenses Doğru ama çok korkuyorum. Yani şuan düşüncesi bile korkutucu geliyor kesisiz normal doğum çok isterim.İnsallah nasip olur
LinaPrenses Nur1991 insallah canim dua et bol bol sdce 3 dikisim vardi ve cok rahattm korkma icini ferah tut
Kbra42 Aday123 evet perine masajı çok faydası varmış orayı baya esnetiyor Z.yagi Hindistan cevizi yağı badem yağı vb yağlarla yap dedi bana ama elim ulaşmıyor 😄 hatta çatı muayenesi yaparken kendi gösterdi bizzat tabi yagsiz olunca acıdı Esin yapsın dedi ama henüz başlamadım ...annem beni evde 4500 kilo olarak doğurmuş ama ebe hep zeytinyağıyla alttarafimi yagladi dedi demkki perine masajı yapmış 😃yıllar önce
Minikkalbimm Aday123 duydum evet perine masaji varmış doktoruma yapayim mi dedim güldü bana çok buyutuyorsunuz doğumu gözünüzde kadının yaradılışı bunun üzerine kurulu korkutmayin kendinizi ama yine de istersen 34 veya 35. Haftalardan sonra başlayabilirsin dedi
Nur1991 Kbra42 peki kaç haftalıkken başlanıyor kendimiz yapamayacağım o zaman aradan yandan filan da mı ulaşmıyor😃😃