Aysebkr1258 Alarasel bir hafta önce impala 2020 modelini aldım gayet kullanışlı geldi bana sürüşü ve ağırlığıda iyi bakalım bebiş doğunca kullanıcaz inşallah 😊
Emreilknur5561 Alarasel Bende yeni aldım daha kullanamadık sunny baby aldık bizde evde sürüyorum arada rahat biseye benziyor bakalım 😂😂
ysrezgi Alarasel prego laon kullandım ben biraz büyük ama çok rahat bi araba tek elle bile çok rahat kullanabiliyorum☺️
Emreilknur5561 Alarasel 1250 canım Ama beneto diye bi marka var oda çok kullanışlı diyorlar ben burada bulamadığım icin aldım bulabilirsen oda iyi hem fiyatı da uygunmuş
Alarasel Emreilknur5561 alma bnce beneto canm asla almamak gerekn bir markaymş o bn onu analdm bulad rzmn araştrdm okudum boşver yani😂😂😂
Emreilknur5561 Alarasel hadi ya öylemiymis yakın cevremdekiler kullanıyor memnunuz felan diyorlar ondan dedim neyse ki almamışım sunnyBaby iyidir umarım
Mams ysrezgi bende ondan alıcam 1600 TL şuan jokerde kullananlarda çok memnun renkleride çok guZel ve keten gibi bir dokusu var çok şık duruyor kapanınca biraz büyük kalıyor ama çok güzel 🤗
ysrezgi Alarasel ben 2!sene önce almıştım ilk çocuğumda 1800 tlye almıştım ama şuan 1600 civarı sanırım
durunlarguns durunlarguns Bende bilmiyorum duyduğumu anlattım doğru yada değil. Ama bu durumu yaşıyorsa 20 yaşına kadar hep altını ıslatıyorsa geceleri anneside altını bağlıyor diye muşamba bezle kabahatli mi?
Alarasel durunlarguns ha şimdi anladm bu posta yazınca anlayamadm bi😀😀 kb diğer posttan yazmştn demi sn