Denizanne Asenadgdvrn valla ben baya normal boyalarla boyadım iki kez hatta bir kez de açıcı kullandım bebeğim çok şükür sağlıklı. Sadece diplerime değdirmedim hiç birini bide havadar ortamda yaptım 🌻
tolGAmze1905 Ben 25. Haftadayım geçen hafta boyadım valla baya araştırma sonucunda İnoa marka bitkisel,kokusuz boya ile kendi saç rengime boyadım bidaha boyamam diye. Birkaç arkadaşım boyamış bi sıkıntısı olmadı çok şükür.
Sivasgelini tolGAmze1905 canim bende cok arastirdim cok yakinim var kuafor inoa yi butun kuaforler oneriyo ancak inoa dogal organic boya degilmis genelde alerjisi olanlara inoa yapiyolarmis fiyati yuksek diyede genelde onu soyluyonus kuaforler baska organic boyalarda var aklinizda bulunsun
tolGAmze1905 Sivasgelini kuzum valla ben direk kuaför malzemeleri satılan yere gittim oraya da sordum ordan aldım
Marinnn Asenadgdvrn bende once marketten aldim doktoruma danisinca bitkisel dddi gratisten bitkisel boya aldim bence bitkissl kullanmalisin ne olur ne olmaz
Asenadgdvrn gLycn_ doktorlar 6 Aydan sonra sıkıntı yok diyor ama ben kızıla boyadığım için korkuyorum yinede
Aysinizzz İlk gebeliğimde son ay boyadım ama saç derisinden kana karışıyo diye duymuştum Birde benim saçlarım platin ama ben doğuma girmeden 1hafta önce boyadım son aylarda doktor bi sorun olmaz demişti ve kesinleşmemiş bu boya zararlı mı değilmi diye ama sonuçta kimyalsal 😐
gLycn_ Asenadgdvrn canim doktorum erkek ve yasli 🙈 ombre konusunda cok bilgisi yok acikcasi burda bir arkadas acici zararli doktorum izin vermedi boya serbest yazmisti, baska bir arkadasta yaptirdim doktorum izin verdi ombreye dedi . Benim baya kafam karisti bu konuda 😟
Denizanne gLycn_ ombre de diplere değmiyor ya açıcı ondandır canım bende açıcı kullandım ama diplere hiç değdirmedim hatta bende ombre gibi 4-5 cm aşağıdan kullandım
gLycn_ Denizanne doktorunuz onayladi degil mi bende hu hafta yaptirmak istiyorum ama çekiniyorum hala 😟 20 haftalik oldum aslinda kritik haftalarida atlattim 🤷🏻♀️