ozgebulutoz Kızlar son 24 günüm var bu çatı muayenesi hangi haftada yapılıyor ben 37. Haftanın içindeyim bide acı ağrı oluyo mu muayene de ? Bide ne şekilde yapılıyor muayene kontrolden sonra Çatın darsa sezeryan olcak mı deniyo ?
Prensm ozgebulutoz Sabihay Benimde tek korkum o çatı muayenesiydi 🤦🏻♀️ Salı günü yaptı doktorum hiç korkulacak bişey yok emin olun 10 saniye bişey sürüyor. Belki kişiden kişiye değişir onu bilemem🤷♀️ Ama korkmayın kendinizi kasmayın🤗 ben 37+5de yapıldım açılma var mı yokmu onu söylüyor bide çatı normal Doğuma uygunmu onuda söylüyor 🤗
GzdeEgsn ozgebulutoz canım ben 37.haftada yaptırdım hiç hissetmedim desem yeri sadece çekingenlik oluyo biraz kendinizi çok kasmazsanız bi sıkıntı olacağını hiç sanmıyorum. Böyle düşünerek boşuna strese sokmayın kendinizi
Sabihay Ben arkadaşlarımdan duyduğuma göre baya acı oluyormuş. Hatta biri normal doğumdan vazgeçtim çatı muayenesinden sonra dedi🙁 belki doktordan doktora değişiyordur. 32.haftadayım ben de korkuyorum açıkçası. Çatı durumuna göre işte normal ya da sezeryan diye karar veriliyor.
EliFurkan İnanin bazilari çok abartiyor muayeneye dayanamayan o cocugu nasıl doguracak? Ya da iliskiye nasil giriyor? Ben 39.haftamda oldum iki parmagiyla kontrol ediyor dr, öyle aman aman bir agrisi yok hatta oldukca hafif, kendinizi sıkmayın yeterli 🙏
ozgebulutoz EliFurkan kimisi çok kötü diyo kimisi kolay iste yapılmadan da anlaşılmıyor 😒 E darsa nasıl bi yol izliyo sezeryana mı yönlendiriyor ?
Mzeynepp Kişiden kişiye değişitor, hiç hissetmeyen de var. Eline kaygan sıvı sürüyor zor olmasn diye, çok zor bir şey oldugunu sanmıyorum. Arkadasım da oldu çok kere, kafaya takma ve kasma kendini bence.
EliFurkan ozgebulutoz sen kötü anlatanlari takma herkes kendi vucudunu ve aci esigini bilir, normal zamanda aciya duyarliligin nasilsa öyle olacagini düşün ☺ darlik varsa cogu dr sezaryenr yonlendiriyor ama zorda olsa normal istiyorum diye israr edebilirsin 👍 benim yapim musaitmis çok güzel dogurursun dedi doktorum ama son 3 günüm ve hiç bi belirti yok 😕
AhmetPelinKl ozgebulutoz kontrol ediyor çatın darsa normal doğum zor olur diyor sezaryana yönlendiriyor. Hayır ben illa normal doğurmak istiyorum o acıyı çekerim diyorsan da sana herhangi oluşabilecek zorluklardan bahşediyor
ozgebulutoz Prensm insan bi yandan kurtulmak istiyo çünkü artık o kadar zor ki hayat 😫 Ama Biyandanda çocuk az daha büyüsün diye düşünüyorsun 🤧
Prensm ozgebulutoz hayırlısı neyse o olsun canım ama hemen o anda almıyor sezaryena haftaya falan gün veriyor genelde acil bi durum yoksa yani 38. Haftadan sonra
ozgebulutoz Prensm aynen öyle hayırlısı hepimizin icin sağ sağlim kucağımıza alalım bebelerimizi başka ne isteriz ki 🙏🏻
BusRAmazan BN 37+4 haftalim 37. haftada yapicam dedi cuma günü qittim yapmadı sordum salı günü yapicam ona gore doqumu knusuruz dedi. bebekte bi sıkıntı yoksa çatı muayenesini biraz daha ileri atıyor ama bnm 17 qunum kaldı artik atmaz inş. bnce hic korkma aklına qetirme BN hic takmiyorum o yüzden de korku yok sdc bi an önce yapsada doqumun nsl olacaqi belli olsa diorum