Aygl Mr1517 Mr1517 normal 28 haftaliga kadar hatta 30 haftaliga kadar kac gun hissetmedigim olmustu sonra düzene giriyo 30 haftadan sonra gun icinde hareket sayma baslaniyo
A_S_K Mr1517 telaş etmene gerek yok bende 23+6 oldum. Bugğn çok çok az hissediyorum hissetmiyorum desem yerdir. Telaş etmiyorum her zaman kıpır kıpır olmaz ki :)
Susam05 Mr1517 bende 24+5 deyim. Günü gününü tutmuyor gün içinde hissediyorum ama her zaman aynı kuvvette ve sıklıkta olmuyor. Bugün bende çok az hissettim
Ikizdeniz Mr1517 çok normal günü gününü tutmuyor valla telaşa kapılma arada bi hissediyorsan normal bu haftalarda yavaşlıyor galiba benide öyle olmustu
Mr1517 Aygl 17. Haftamdan beri iyice hissederdim Biranda azaldı şaşırdım ve korktum 🤦🏻♀️Herkesdemi aynı normal yani
Aygl Mr1517 emin ol herkes ayni durumu yaşamıştır buradaki en hareketli donemi 30 la 34 hafta arasi aklinda bulunsun sonra yine yavaslicak yeri daralcak ben cok gittim doktora bu sebepten
A_S_K Mr1517 Bende öyle düşünüyotdum ama kendilerine bir düzen oluşturuyorlar. Uyuyup uyanıyorlar haraketleniyorlar falan :) Her şey yolundadır 🌸