Prensprenses 6 gün var ama bu ay içimden bir his hamilesin diyor bu süreçte test yapılda öğrenebilirmiyim bi gikir verirmisiniz
dilek1 Prensprenses bazılarında çıkıyor canım ben adetime 3 gün var kala yaptım ikinci çizgi hafif silik çıkmıştı kan testi yaptırdım sonra hamile olduğumu öğrendim 🤗 hakkınızda hayırlısı inşallah Rabbim gönlünüze göre versin 🙏🏻
Busraaras Prensprenses beta hcg kan vermeni daha çok tavsiye ederim olsa bile bazen çıkmayadabilir en doğrusu beta hcg kanda
Yunusm123 Prensprenses bende sizin gibi hisler içindeyim bu ay psikolojik mi gerçek mi bilmiyorum benimde adetime 5 gün var ama test yapmadım henüz rabbim hayırlısını nasip etsin
Esesli Prensprenses erken gebelik testinde çıkma ihtimali var. Ama en doğrusu kan testi yaptırman. O daha garanti
Prensm Hassas gebelik testleri var 6 gün önceden yapılıyor eczanede satılıyor. İnşallah gönlüne göre olur 🤗
Prensprenses Yunusm123 benimde psikolojikmi bilmiyorum hafif miğde bulantım var idrar rengim çok açık doktora gttimde bekle test yapmayalım dedi bende evde mi yapsam acaba dedim
Pamukdeniz Prensprenses göğüs agrılarından acısından bilirsiniz ha birde renginden 😇 bende erken gebelik testi ile ögrendim 😇😍
Yunusm123 Pamukdeniz göğüslerime elimi degiremiyorum o derece ağrıyor sızlıyor ama adet olmaya yakında biraz sizi olurdu göğsümde o yüzden pek ayırt edemiyorum 🙈
Esesli Pamukdeniz ayyy evet o çok fena ya. Geçen kardiyolojiye gittim. Ultrason benzeri bi makine ile kalbe bakıyorlar. Bastırıyor doğal olarak Allahım canım nasıl acıdı. Doktora içimden nasıl kızıyorum. Ben el değdiremiyorum o bastırıyor
Prensprenses Pamukdeniz gögüs agrım çok yok ben bi kimyasal yaşadım onda da göğüs agrım olmadı çok bilemedim 😘
Pamukdeniz Yunusm123 uçları acır ve yüz üstü yatamazsın normal adet zamanından daha çok acır 😇 be rengi hafif koyulaşır uclarının ben direk ordan anladım 😇
Yunusm123 Prensprenses benimde öyle aynı duygular ve hisler içindeyiz şuan🙂 hayırlı haberler olursa burdan yazalım inş🙂
Esesli Prensprenses sen evde al yap ama çıkmazsa yine bekle adet gününe kadar. En azından merakın gitsin
Yunusm123 Pamukdeniz hiç dikkat etmedim inan biraz fazla bu sefer ağrı ama bilemedim ay ya heyecan yaptım🙂