Herkese merhaba oğlum 18 günlük oldu arefe günü son sahurda hafiften sancılandım düzenli giren bir ağrıydı eşime sahur hazırladım o yeyip yatinca duş aldım belki sancımi azaltır diye evi temizledim hastane cantama eksikleri yerleştirdim bu sirada saat 6 oldu biraz uzandım 1 saat kadar uyumuşum bazen uyandım ağrıdan derken saat 8 oldu eşime söyledim yatak odamı düzenledim nevresimlerimi değiştirdim detaylı temizlik yapmıştım ama ev yine bi genel temizlik istiyodu çünkü oğlum erken geldi 37+1de saat 10 gibi Hastaneye gittik direk nstye bağladılar sancım çıkmadı bu arada sancım 4 dkda bire düştü sonra doktora göründüm çatala aldı 4 cm açıklık var dedi o sırada sancim girdi doktora sancı geldi dedim karnıma dokundu bebek kasiliyo doğru söylüyor sancısı var dedi yatışa almak istedi bende ya doğmazsa bir gece fazla para vermemek için kabul etmedim o zaman 2de geri gel dedi doktor ikiye kadar sancim arttı 1 buçuk ta geri gittim doktor tekrar baktı 8 cm açılma olmuş doğuma alıyoruz dedi odaya aldılar beni suni sancı verdiler yarım saat suni sancıyı çektikten sonra doğum haneye aldılar ikinmayi bile bilmiyordum yarım saat sonra oğlum doğdu dikisim çok çünkü vajinam darmış ve vajinusmusdum eğer doğum olmasa bayram sonu çatı muayenesi olacaktı ama olamadım doğum hanede yarım saat içinde doğum yaptım yarım saat de dikişlerim sürdü çamlıca erdemde şükran hanıma gitmiştim iyiki gitmişim bir kere gittim 2. Doğum oldu hamileligim boyunca hep hareketliydim hep çalıştım doğumdan önceki güne kadar çalıştım hayatta normal doğum yapamam derken o kadar kolay bir doğum yaptım ki size tavsiyem bol bol dua edin ben hep dua ettim oglumla birbirimize alışmaya çalışıyoruz 😊😊