Celins_ Benimcanimoglum_55 ama zaten bi problem olsaydi kesinlikle uyarırdı. Düşük riskin falan yoksa bi sakıncası olmaz korkmayın.
Tazeanne0134 Celins_ her doktora gittiğimde sorun yok herşey yolunda diyor zâr düşük tehlikesi olsa ya da sakıncalı olsa derdi doktor
Ipek34 Benimcanimoglum_55 düşük tehlikeniz probleminiz yokmuş bisey olmaz korkamyin Bi de söyle düşünün en sonlarda ya da lohusayken zaten zorlanacaksiniz olmuycak Eşinizle çok uzun zaman ayrı kalmış olursunuz bu şekilde şimdiden başlarsanız Bi problem olsa doktor uyarirdi
Benimcanimoglum_55 Ipek34 hamile olduğum için kendimi kasarım yanlış bişey yaparım diye korkuyorum ama dediginiz de doğru 9 ay geçmiş olacak o zaman daha Zor olcak
Tazeanne0134 Sengulkrgz 8+4 haftalık hamileyim öğrendiğim günden beri ilişkiye girmedik ilişkiye girerken korunuyor musunuz?
Ipek34 Tazeanne0134 yok korunuyoruz ama eşim önce dus alıyor enfeksiyon riski olmasın diye. Hemşire öyle dedi
defne55 Tazeanne0134 Tekrar hamile kalma işi binde bir canım oda bize denk gelmez😂 enfeksiyon işi de zaten kocan e eşlerimiz temizliğine hijyenine özen gösterdikten sonra bi sıkıntı olmaz benim doktorum bana korunun falan demedi bi sıkıntı da yasamadim
Kubracma Benimcanimoglum_55 canım bi sıkıntı olsaydı girme derdi 12 haftayı atlatmşsn seni yormamak şekilde gir karnım üzerine ağırlık yapma sadece öyle yaptık şuan 31+5 çok şükür bi sıkıntı yok giriyoruz
MihmininAnnesi Benimcanimoglum_55 çok sık olmamak kaydıyla hem kendinizi uzmeden hem eşinizi hos tutmak icin haftada 1-2 kez deneyebilirsiniz bence
Gulsah7171 Benimcanimoglum_55 bizde hiçbir sıkıntı yoktu ama ilk 3 ay hiç yapmadık 15. Haftada başladık haftada 1 kere ama dikkatli ve yavaş olarak şimdi 33 haftalık olduk eski düzenimize döndük bazen her gün bile oluyor. Sende bu şekilde ilerleyebilirsin canım
Mfzd Benimcanimoglum_55 bir daha ki kontrole kadar bence iliskiye girmemezlik yapmayin Allahin izniyle birsey olmaz.. bu zamana kadar herseyiniz sağlıklı ilerlemis belli ki karı koca ilişkisi de cok önemli bu konuda kasmayın kendinizi rahat olacağınız pozisyonlar deneyin....
Sengulkrgz Tazeanne0134 canim aciyordu birde karnim bana engel oluyordu o yuzden yani esimde zaten korkmaya baslamisti oyle bitirdik o olayi🤗🤗