Stas Merhaba kızlar 1 kez düşük yaptım 2 sene sonra tekrar hamileyim doktorum bana oksapar iğne verdi kullanan var mı acaba bir zararını gören yada?
Hllswm Stas canım 25 haftalık hamileyim 5. Haftadan beri kullanıyorum çevremde kullanıp gayet saglıklı bebişleri olan var doktorun önerdiyse tereddüt etme kullan 😇
Pnrarvn Stas oksapar değil enox kullanıyorum ben aynı ilaçlar 200 küsürüncüyü yaptım 🙈 eğer kan pıhtılaşması varsa bebeğinin hayatını borçlu olduğu ilaç
aselzumra Stas bende bi tane düşük yaptım bu 2. Hamilelegim bende 6. Haftadan beri kullanıyorum çok şükür 28. Haftaya giriyorum biraz zor oluyo ama buna da şükür 🙏
derinmilatuncay Stas göbekten bacaktan veya koldan yapılır, kanı sulandırır bebeği korur, uygulama alanında morarma yapabilir,koldan yakabilir, göbeğin 3 parmak sağ veya solundan yapabilirsiniz
gnctrksv Hamile öğrendiğimden beri yapıyorum ben de oksaparı. Hatta Artık göbekten bacağa geçtim. Doğuma kadar da yapacağım kesinlikle ihmal etme derim ben de
Kbra42 Ben son ana kadar göbekten vurdum kol ve bacak canımı çok acitti bı de vurmadan önce içindeki havayı mutlaka çıkartın ve vurduğunuz bölgeyi asla ovalamayin morariyor
Deniz_ruzgar 5429ayseckl_42 evet corasprin ve oksapar bu haftaa kadar kulllandim amaa biraktim hapi igneye devam ediyorum
Annemmm2 Stas ben kullanıyorum canım 1 haftadır etini iki parmağının arasına sıkstır göbek deliğinden 4 parmak yan tarafı tut sonra burnundan derin bir nefes alarak igneyi korkmadan batır sonra hızlı hızlı derin derin nefes al ver ilacı enjekte edene kadar inan hiç hissetmiyorsun 🙊 bende ilk yaptım cok yaktı cok acıdı bidaha yapamam dedim ama hemsşre arkadasım sürekli derin nefes almamı söyle dediğimi uygula canın az yanacaktır.
Derya0707 Stas öğrendiğimden beri kullanmıyorum 22. Haftadayım herhangi Bi zararını görmedim zaten doktırun kullan dedikten sonra zararı olacagını düşünmüyorum