Mutlulu MReyhan canım inşallah herşey yolundadır .bana da herkes erkek dedi ama son sözü doktorumuz söyledi kızımız olucak Allah’ın izniyle 🥰🤗
Sinm MReyhan canım banada herkes erkek dedi ama prensesimiz geliyor 😊 rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah çikolata ye gitmeden 😊
Pinkbabe MReyhan Canım büyümüş artık bebeğin öğrenebilirsin bence bugün Bende 12+1 de öğrendim 14+3 'te kesinleşti 🥰 Allah gonlundekini nasip etsin inşallah 😊
MReyhan Tubitubi cevremki hemen hemen herkes erkek diyo ama benim hissetmem değil de içimden geçen olmasını istediğim kız çocuğu tabi sağlıkla ☺️
MReyhan Mutlulu en önemlisi o zaten herşey yolundadır inşallah ☺️ sağlıkla gelsin prensesin 🤗 bakalım bize ne dicek ☺️
MReyhan Sinm sağlıkla gelsin prensesin 🤗 midemi bulandırmasa keşke malesef yiyemiyorum ama denicem Canımm 🙃
MReyhan Pinkbabe 12.haftada göremiyorum artık bı daha ki aya dedi o gün bugün bakalımm hayırlısı Canımm yaa ☺️😍
Pinkbabe MReyhan Inşallah canım sağlıkla gelsin minigin bende çok kiz istiyordum ve hissediyordum Rabbim nasip etti 🌸 haberlerini bekliyoruz 🥰
Tubitubi MReyhan yaaaa cok sevindim hadi bakalim sende benim gibi oglus annesi olacaksin saglikla sihhatle dogsun pasa 😁