Yaska 2 aylik hamileyim merkez hastanesine gidiyorum ama cok memnun kalmadim diger hastanelerden memnun kalanlar bilgi verebilir mi
Sengulkrgz Yaska Gebzeliyim fakat orada yasamiyorum...Az cok hastaneler hakkinda bilgim var.Merkez hastanesi devlet gibi oldu yani bence gitmede yani🤗Yuzyil hastanesinde bir bayan doktor cok iyi ablamda ona yapti dogum adi neydi yaaa gulsum muydu neee yaaa...Hatta daha onceki postlarw bakarsaniz gorursunuz doktor tavsiyelerini
Elifdikel Yaska Gebze Medical park Ömer talip Turhana gidiyorum hamileligimin ilk zamanından beri şuanda 27. Haftadayim çok memnunum doktorumdan
Lale00 Yaska yuzyilda cigdem hanimi oneriyolar genelde bide akin beyi, devlet hastanesinde de semih beyi. Ben dogumu burda yapmayacagim icin testler icin falan semih beye gidiyorum . Memlekette dogum yapicam orda ozel hastaneye gidiyorum ayda bir.
Seymasylmz Yaska Gebze Yüzyıl Hastanesinde Seher Hanıma gidiyorum ben çok ta memnumum hem çok ilgili hem de güleryüzlü tavsiye ederim🤗
A_S_K Yaska gebze yüzyıl hastanesi seher hanıma gidiyorum. Her şeyini açıklayarak anlatarak bana gösteriyor samimi güler yüzlü kibar.. İnsan yanında rahat soru sorarken çekinmiyor. Nasıl beslenmene kadar açıklıyor. Başından sonuna kadar inşallah onunla devam ettim edeceğim.. 25. Haftama giriyorum..