Melegim_my36 Bir sorum olacak bayanlar ya bu gebeliğin ilk aylarında göğüs hassasiyeti ne zamana kadar devam ediyor dokunamıyorum resmen çok acıyor 😕yada kişiden kişiye değişiyor mu ?🤔
EAK Melegim_my36 canım 10.haftada bitti benim.Hatta burda biri yazmıştı 9.haftada hassasiyetim bitti meğer bebeğimin kalbi durmuş diye onu okuyunca çok korktum.Ama normalmiş.O ilk çok acımalar 10.haftada geçti ama yinede memeucunda hassasiyet var ve alev alev resmen.şiş olduğu için biraz rahatsız ediyo.Ama alıştım heralde 😀
Pelin86 Melegim_my36 benim ilk hamileligimde yoktu su anda 34haftsligim ama hassasiyet devam ediyor krem sürüyorum soguk kompres yapiyorum camasirsiz dolaninca daha canim yaniyodu ama su iki gundur daha rahatim
Kivilipastaa Bazı günlerde çok fazla oluyo bazı günlerde tamamen kayboluyo canım malesef yapacak bişey yok birazcık dişini sıkıcaksın ☺️
Nur___ Bulantılar gibi buda tam geçti diyorsun ertesi gün kapıda 😂 kısmet herşey bunda kalsın sıkıntı 🌼
Melegim_my36 EAK ya Ne diyorsun onuncu hafta mı ne ya çok uzun sürüyor muş inşallah benimki o kadar uzun sürmez
EAK Melegim_my36 merak etme bi süre sonra yok ikili test yok cinsiyet yok ayrınyılı ultrason derken nasıl geçiyor anlamıyorsun zaten alışıyorsun 😊 Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🙏
Hilahila Benim hiç geçmedi. Göğüslerim yok gibiydi. Şimdi 85-90 takıyorum silikonlu gibi hala da acıyor dokununca taş gibi 😂😂😂 17 haftalığım bu arada
Melegim_my36 Mutire ben araştırdım da 12. Haftaya kadar sürüyormuş normalde zaten ama herkesinki bir değil anlaşılan 😄
gmzyzrl Melegim_my36 canım ben resmen göğüs hassasiyetimden tahmin hamile olduğumu 12. Haftadan sonda geçti benimki ama atlet bile değince inanılmaz ağlıyordu