Suna-orhn16 Edayslm bizde 12+2 de gitmiştik sabki erkege benziyo dedi bakalım defişecek mi cnm çok kız istiyoruz
tugceenurr Edayslm Bizde eşimle kız istiyoduk ama hayırlısı buymuş demek ki 😄 Ben 1 kilo verdim daha almadım umarım çok kilo almam ve çatlamam 🤦🏻♀️ Kızlarda anlamak daha zor oluyo sanırım. Değişmez bizimki heralde dimi kordon falan değildir 😄😄
Edayslm tugceenurr bende iki kilo aldım ama göbegim şiş bitek karnım sıktıgı icin gene pantalonu aldım bide gögsüm karardı ve kıllanmam var kıllanma olursa erkek derler ama hic bulantım kusmamda olmadı şükür üç ay
Edayslm Suna-orhn16 canm bnde bugün gttim 14 haftalıgız göstermeyr pek niyeti yok ama kız gibi dedi yinede pembeleri alma dedi anlamadım kızmı dönermi göstermediyse nası kız diyo😟😟
Seb19 İkili tarama sonucuyla cinsiyet alakalı oluyo mu acaba bizde 15 haftalık olduk ama cinsiyetini öğrenemedik
Edayslm Seb19 bizde ögrenemedik 12 de 14 de bida gidicem daha erken mi bilemedim ama merak ediyo insan
Seb19 Edayslm biz 14 de gittik ama o zamanda öğrenemedik valla merak içindeyiz 15 olduk ama hala çıt yok ☺️
NihanMine Edayslm bende 12+5 im ama 11+5 de gitmiştim bakamadı doktor erken dedi bir sonraki kontrole inşallah 🥰
iremguerbuez Edayslm acılı badem 😂 tam yazmiyim reklam olmasın 😂 erkek gördüm dedi kordonu gösterdi 13. Haftamdı.Ben şimdi 14+5 im bebek arabası unisex renklerde aldım birdaha değişiklik olursa çıldırıcam 😂
Edayslm iremguerbuez hahaha haklısın valla cıldırmamak elde degil bizimki ne bakalım pek narin resmi var kızmı diyesim geliyor😂😂
Edayslm Seb19 ayy bida ne zaman gitcen sürekli ultrasondanda korkuyo insan göstermezse bida giderim 16 da😂
Burcu77 Edayslm biz 11 12 hafta arasinda gitmiştik tam emin olmamakla birlikte kiz dedi erkek olsa belli ederdi demisti 14. hafta da iki kere bakti kiz dedi degismez herhalde artik bakalim 🤗