Ozican Edayslm bişey söylim mi hiçbir şekilde bi bebek olduğu bile belli değil görüntüde 😂 bu ne be diyor bakan herkes doktor çekemiyor ki yakalayıp durmuyo eli ayağı doktor nasıl anladı şaşırdım kaldım 😁
Edayslm Ozican kz benimde öylee bir acayip cocugum resimlerde😂😂 kafası faln bulanık bişeye benzetemedik bizde kibar kafası faln kızmı ki dedim😂😂
Edayslm Annemmm970666 denicem canım mutlaka. Ya bana ultrason resmini atarmısın ordan bari yola cıkayım kafası filan pek kibar yuvarlak bizimkinin🙈
Annemmm970666 Edayslm istedim kuzum doktor hic orali bile olmadi hastane ya da doktor degistirme sansimda yok malesef nasil bi sehire düstüm bile.iyorum koskoca hastanede tek doktor 😐
Edayslm Annemmm970666 allahtan cinsiyeti diyebilmiş hey allahım ya🙄 bu aralık coguda kız sanki sen erkek deyince sonunda deidm😂
Annemmm970666 Edayslm cinsiyeti de ilce hastaneye gidip ögrendim 😂😂 aynen aralık annelerine bakıyorum hep kiz bende ilk cocugum kız olsun cok istemistim
tugceenurr Edayslm var canım inşallah becerebilmişimdir yüklemeyi resimag.com/p1/81b9909f12c.jpeg resimag.com/p1/fcff0c71e1e.jpeg
iremguerbuez Edayslm önce kız dedi şimdi erkek dedi NIPT yaptırdım cinsiyet bilgisini öğrenirsiniz diye sonra paramı alıp söylemediler bilin bakalım hangi hastane😂 herkesin aklına tek biri gelmiştir.
iremguerbuez Edayslm acılı badem 😂 tam yazmiyim reklam olmasın 😂 erkek gördüm dedi kordonu gösterdi 13. Haftamdı.Ben şimdi 14+5 im bebek arabası unisex renklerde aldım birdaha değişiklik olursa çıldırıcam 😂
Ozgull Edayslm biz 16 haftalık olduk salı günü kesin cinsiyet öğrenmeye gidicez 11+4te ikili taramada kıza benziyor demişti bakalım artık hayırlısı 🤷😊