Tazeanne0134 Kubrasnyrt Allah tamamına erdirsin canım doktora gittin mi kaç haftalık diye gitmediysen bi an önce git beta hcg kaç folik asid içmiyorsan sana folik asid verecektir hayırlı olsun dikkat et kendine daha çok küçüktür
Deletedmom00170 Kubrasnyrt canim tam hcg yükselmemiş o yuzden böyle doktora git Teyit ettir yada reglin geciktiyse 2 3 gün daha bekle Tebrik ederim Hayırli olsun😍
Kubrasnyrt Tazeanne0134 tesekkur ederim folik asitim vardi icmiyodum bugunden itibaren icmeye baslayacagim gecen ay kimyasal yasamistim birazdanda saglik ocagina gidip kan testi verecegim
guler27smsk_ Kubrasnyrt kız hamilesin daha soruyor git de kan testi yaptır 😂 hadi gözün aydın yenj anne adayı 😂
TunarinAnnesi Loya06 post paylaşdim pozitife benziyor 2ci çizgi baya görünüyor şimdi kan verdim İnşAllah hayırlısı
Loya06 TunarinAnnesi canım kan testini diyom akşamdan beri senin postu takip ediyodum şimdi buldum dualarım seninlee 🙏🏻❤️
TunarinAnnesi Deletedmom00170 kan verdim bu gün İnşAllah bu gün yüzüm güler hepimizin İnşAllah endişeliyim ❤️😔