Serifeee Kizlar bugün tam 27haftalik oldum ama kaç aylik oldum hlâ onu anlamiş degilim😁internete bakiyorum hepsi ayri ayri brşeyler söylüyo kafam karişti
seymakumatarnsf Serifeee 6. Ayın bitmiş canım. Yani soranlara 6 aylık hamileyim diyebilirsin. 7. Ayın içindesin. Ama 7. Ayı btirmediğin için 7 aylığım diyemiyorsun☺️
Serifeee Ylzmkl aa dha 6 aylikmiymişim bnde 7.aya fln girmişmdir diye dşünyodum😁sanirim hemen doğurmk istiyorumm😂
Ylzmkl Serifeee bende takip ediyorum 29+2 yim bende 7 aylık anca oluyorum doldurcam az kaldı değişik heseplanıyo kndimz kafamıza göre ay hesaplarsak 1 ay önden gdyo 😂
espalp Serifeee ben de size yakın haftalardayım. 6’yı doldurduk 7’den gün almaya başladık 🙏🏻 Ben uygulamadaki güne bakıyorum. 180 günlük yazınca diycem ki 6’yı doldurduk 🙏🏻 Birkaç gün kaldı bakalım
Serifeee seymakumatarnsf hadi yaa ben uzun zmndir herkese 6 ayliğim diyodum 😂en iyisi 1ay boyunca 7ayliğim diyem artk çnkü herkes bi bitmedi seninde şu 6.ayin diycekler😁
seymakumatarnsf Serifeee 🤣🤣Bende hep yanılıyordum. Burada bir arkadaş bana hesaplamayı gösterdi. Ondan sonra anladım. Yoksa bende 1 ay önden gidiyordum😂😂😂