Her zaman bende buradaki hikayeleri okuyarak uykuya hayallere dalardanım..Biraz uzun olucak şimdiden affedin:)Çok zor bir hamilelik geçirdim 5. Haftadan doğuma kadar süren bulantı ve kusmalar😪 Hergün ne yersem fazlasıını çıkartıyordum kaç defa hastanelik oldum artık sayısını hatırlamıyorum bile..Her hafta bitiminde geçer diye beklediğim bulantılarım dahada şiddetlenmişti artık her kusmamda kanda gelmeye başlamıştı doktora gittiğimde midemde yara oldupunu öğrendim.Bulantılar ayrı bi dertti mide yarasının ağrısı acısı bambaşka bi dertti.Ben norvecte yaşıyorum hasta oldum domuz gribi,influensa ve zatürre üçünü bir geçirdim 😭iki haftaya yakın hastanede yattım hamileliğim ilaçlarla devam ediyordu bu yüzden bebeğime bişey olucak enişesi vardı hep neyse bu geçti tam 34 haftalıkken protein kaçağı çıktı idrarımda doktorlar bebeğimi almayı düşündüler ama iki hafta sonra tahliller temiz çıktı 🙏🏻Neyse böle böle derken 38+5 olmuştum 08.06 cumartesi günü sabaha karşı 3:30 da sümüksü jel gibi bi akıntı geldi ne olduğunu anlamadım yattım sabah 7:40 ta adet sancısı gibi sancılarım başladı ve ozmn anladım oğlum bana gelmek için hazırlanıyordu🥰hemen kalktım duş aldım yasin okudum ve dakika tutmaya başladım 10 dakika içinde 3 aefer giriyordu eşimi uyandırdım saat 10 a kdr bekledim sonra hasteneye gittik baktılar 2 cm açıklık var ve sancılar düzensizdi eve gönderdiler. Bende boş durmadım sıcak duş aldım hurma yedim bol bol sonra alışverişe çıktım baya yürüdüm derken aniden akşam. kkk deüstü 5 te öyle bir sancı girdiki belim ayrıldı sandım dedimki bu sefer tamam hastaneye gittik tekrar ama sancılar 2 dk bi düzenli ve şiddetli geliyordu kanamamda vardı gittiğimizde 3 cm açılığımı duyunca hayal kırıklığına uğradım sonrası saatler geçmek bilmiyordu sancılar hiç dinlendirmeden ard arda geliyordu 4 cm olunca epidural istedim sonra dünyama yeniden gelmiş gibi oldum saat 23:30 ta suyum patladı ve 10 dakika içinde tam açıklık oldu.Ebeme hemen kesi atmamasını söyledim çünkü ilk doğumumdaki ebem kolaylaştırmak adına kesmişti sormadan ve dikişlerle başetmek zor olmuştu tekrar aynı şeyi istemedim 20 dakikada doğru ıkınmalarla oğlumu kucağıma aldım kesi olmadı sadece ufak bi yırtılma oldu onuda 2 dikişle kapattık🙈11 günlük olduk bile 🙏🏻💕hemen ayaklandım duş aldım oğlumla ilgilendim 🥰oğlum 3350 gr 48 cm doğdu .Benden size tavsiyeler hamileyken aktif olun bol bol yürüyün,bol su tüketin ,son haftalarda hergün 5-6 hurma yiyin sütünüze ve doğumunuza yardımcı oluyor...şimdiden hakkınızı helal edin rabbim tüm hamileleri bi avazda kurtarsın yardımcıları olsun 🙏🏻Evlatlarımızı bize bağışlasın💕🙏🏻